Kendte18. april 2020

"Outlander"-stjerne: Jeg er blevet mobbet i seks år

Sam Heughan taler ud om mobning, chikane, stalking og falske historier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sam_heughan.png
 Foto: MEGA

"Outlander"-stjerne Sam Heughan lader til at have fået nok. For første gang taler han ud om følelsen af at blive chikaneret og mobbet af fans og bloggere online.

Den 39-årige skuespiller er først og fremmest træt af falske historier, der er blevet skrevet om ham, og selvom han havde håbet, at det hele ville gå i sig selv, har han nu besluttet sig for at addressere problemerne direkte.

- For nyligt består de her falske påstande i alt fra, at jeg manipulerer fans, er hemmeligt homoseksuel, prøver at vildlede eller snyde fans for penge til, at jeg ignorer coronavirus-rådende. Jeg har gjort intet af det ovenstående, skriver Sam Heughan på sin Twitter-profil.

https://imgix.seoghoer.dk/sam_heughan-clair1.png
 Foto: MEGA

Sam Heughan med sin medskuespillerinde Caitriona Balfe til premieren på sæson fem af "Outlander". (Foto: MEGA)

Det lange brev, som han har delt med sine Twitter-følgere går i dybden med hans opfattelse og syn på de falske historier, der har cirkuleret om ham på nettet, og han fortæller, at det er noget, der har fundet sted de sidste seks år.

- Efter seks års konstant mobning, chikanering, stalking og falske historier er jeg fortabt, oprevet og såret og bliver nødt til at sige noget, skriver han.

- Det påvirker mit liv, psyke og er en daglig bekymring.

Sam fortæller desuden, at han lige for tiden er i karantæne i Hawaii, hvor han befandt sig, da rejseforbuddet indtraf, og at han er nervøs for at rejse tilbage til England, hvor han bor til daglig.

Sam Heughan spiller sammen med Caitriona Balfe hovedrollerne i den Golden Globe-nominerede tv-serie "Outlander", der senere på året har premiere på sæson seks.

"Outlander" kan i Danmark ses på både Netflix og Viaplay.

Du kan læse hele Sam Heughans brev her:

Sponsoreret indhold