Emily Blunt mobbet for at stamme - frygter det samme for sine børn

(Foto: MEGA)

Når man hører den 35-årige brite levere linjer på skærmen, kan det komme som lidt af en overraskelse, at Emily Blunt hele livet har taklet slemme taleproblemer.

For nyligt åbnede hun op om problemerne med sin stammen i et interview med The Mirror. 

- Børn forstod ikke, hvorfor jeg ikke kunne tale ordentligt. Jeg tror, at jeg så både sjov ud og lød sjov, og så var de andre børn sådan, "Hvorfor kan du ikke sige det? Bare sig det!?" og selv en af mine lærere sagde "Spyt ud!", fortalte den "Mary Poppins"-aktuelle stjerne, der også indrømmede, at hun ikke er helt ovre det.

- Jeg stammer stadig, og jeg vil altid være "en stammer", hvis jeg f.eks. er virkelig træt eller taler i telefon. Jeg er stadig virkelig dårlig over telefone, lød det fra Blunt.

Hun har tidligere fortalt til Harper's Bazar, hvordan hun bekæmpede sit taleproblem og samtidig fandt kærligheden til skuespillet.

- Fordi jeg ikke kunne tale flydende, så kiggede og lyttede jeg. Jeg var i toget, og så opfandt jeg baggrundshistorier til alle folkene. Der har altid været et naturligt ønske om at gå i andres sko. Jeg startede ret ung, for det var det eneste redskab, jeg havde til at snakke ordentligt. Jeg var barn oppe på mit værelse og prøvede ting af i spejlet. Jeg fortalte det aldrig til nogen, det var meget privat, sagde skuespilleren der ikke længere er plaget af så mange stop i talestrømmen.

Men selv om hun selv er kommet videre, så frygter hun for børnene.

"The Devil Wears Prada"-stjernen har børnene Hazel på fire og Violet på to med sin mand og skuespillerkollega John Krasinski, og hun er bekymret for, at børnene også skal opleve mobning.

- Som alle mødre bekymrer jeg mig irrationelt for mine børn, og jeg vil gerne sørge for, at de er trygge og glade og ikke bliver drillet, lyder det fra den 35-årige mor, som også giver gode råd til andre børn med talevanskeligheder

- Drillerier og mobning er en del af det. Jeg siger bare "Hey, alle har ét eller andet, og det her er så din ting" til de børn, som stammer meget og som kommer til mig. Og det er godt at have et benspænd, fordi så har du noget, du skal overkomme, og det lærer man meget af om sig selv af, lyder de vise ord fra den skønne skuespiller. 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close