Justin Bieber chokerer: Havde selvmordstanker og levede i konstant smerte

Hvis du er fan af Justin Bieber, så er det nok næppe gået din næse forbi, at han for nylig udgav den nye single ”Lonely”, der kommer endnu tættere på, end meget af hans andet musik.

Måske du også var en af de mange mennesker, der fulgte med på YouTube, da han tidligere på året udgav sin dokumentar-serie ”Justin Bieber: Seasons”.

Nu er han tilbage med endnu en af slagsen, ”Justin Bieber: Next Chapter”, hvor et kamerahold har fulgt ham de sidste otte måneder.

- Da jeg var 15 år gammel… Jeg var omringet af millioner af mennesker, men jeg følte mig stadig ensom. Jeg følte mig misforstået. Jeg følte mig såret og ramt. Jeg havde ingen ide om, at jeg ville blive slugt af alt det her, fortæller han ærligt i dokumentaren.

For trods mere end 10 år i branchen, så har det bestemt ikke været nemt for sangeren at vokse op med berømmelsen.

- Der var så mange mennesker, der var så onde. Folk jeg ikke kendte, der kunne sige; ”Du stinker! Du ligner en pige!”. Jeg ville kaste det af mig, og jeg opførte mig som om, det ikke havde nogen betydning for mig, men det ramte mig virkelig. Og så begyndte det at påvirke, hvordan jeg behandlede andre mennesker, og det var bare den her onde cirkel med at sårede mennesker sårer andre. Jeg var bare den her unge dreng.

Kæmpede med svære tanker

”Baby”-sangeren fortæller også, at han ofte følte sig presset til at lade sig som om, ”han havde styr på alting”, men bag facaden kæmpede han med sit mentale helbred.

- Jeg tror, der var tidspunkter, hvor jeg overvejede at begå selvmord, sådan virkelig: ”Kommer den her smerte aldrig til at gå væk?”, mindes han.

- Det var så konstant. Smerten var konstant. Jeg led virkelig.

Men i stedet for dengang at vise sin smerte, så skabte han i stedet overskrifter som ”Bad Boy Bieber”, der både blev taget i at køre spirituskørsel og vandalisere sin nabos hjem. I 2017 valgte han også at afslutte sin ”Purpose”-tour før tid, fordi han ikke magtede mere.

Artiklen fortsætter under billedet

Justin Bieber lægger ikke skjul på noget i sin nyeste 25-minutters dokumentar på YouTube. Foto: MEGA

- Det er svært at vise sine svage sider. Men at acceptere dem gør du kan gro, siger han i dokumentaren.

Efter fire svære år fandt sangeren sin kone Hailey Bieber, som han blev gift med i 2018, og som han tidligere har fortalt hjælper ham ud af de svære stunder.

- Hailey giver mig styrke, og hun fortæller tit; ”Justin, jeg elsker dig for dig, du er mere end nok”. Det giver mig selvtillid, og så føler jeg også selv, at jeg er nok, som jeg er.  

Justin og Hailey Bieber har været gift siden 2018, og de mener begge, at karantænetiden kun har været positiv for deres forhold. Foto: MEGA

I den nye YouTube-dokumentar er der igen også en masse klip, der viser kærligheden mellem Hailey og Bieber, og de fortæller begge om, hvordan karantænetiden faktisk har styrket deres forhold i stedet for at svække det.

 

HAR DU DET SVÆRT?

 

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. 

 

Ring til Livslinien på: 70 201 201. 

 

Livslinien har åbent året rundt fra 11-05. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close