Kendte11. juli 2020

Politiet forklarer: Derfor har Naya Rivera ikke begået selvmord

Det amerikanske politi mener ikke, at skuespillerinden Naya Rivera begik selvmord, da hun onsdag forsvandt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Glee"-skuespilleren Naya Rivera er fortsat ikke dukket op, efter hun onsdag forsvandt på en sø, og i takt med at det amerikanske politi har nedskaleret deres efterforskning, ser det ganske sort ud.

Politiet, der står for eftersøgning af Naya Rivera i det sydlige Californien mener, at der er tale om en tragisk ulykke, og de har således udelukket muligheden for, at den 33-årige skuespillerinde skulle have begået selvmord.

- Vi interviewede hendes søn, og der var intet, som vi lærte fra hendes søn, der tyder på, at det her var et selvmord. Alt, vi har opdaget indtil videre, tyder på, at det her er en eller anden form for vandulykke, siger sergent Kevin Donoghue til People.

https://imgix.seoghoer.dk/mega687349_008.jpg
 Foto: MEGA

Båden som Naya Rivera og sønnen havde lejet, og som skuespillerinden forsvandt på. (Foto: MEGA)

- Hvad der faktisk skete, kan vi virkelig ikke definitivt sige. Vi ved bare ikke, at det er et mysterium, tilføjer han.

- Vi undersøger stadig, vi leder stadig. Vi prøver at finde ledetråde undervejs. Men indtil videre har vi virkelig ikke meget information, der gør det muligt at gætte på, hvad der kunne være sket.

Kevin Donoghue tilføjer, at det er uklart hvorvidt Naya Riveras 4-årige søn selv formåede at kravle tilbage i båden, eller om Naya hjalp ham.

Politiet tvivler på, at det på nuværende tidspunkt vil være muligt at finde Naya, eftersom søen, Lake Piru, har så godt som ingen sigtbarhed på bunden. Det betyder, at hvis Naya ligger på bunden af søen, vil det være højst usandsynligt, at man vil være i stand til at finde hendes lig.

Nayas søn, Josey, tilbringer disse dage med sin far og Nayas eksmand, Ryan Dorsey.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega543489_032_0.jpg
 Foto: MEGA

Den forsvundne Naya Rivera er blandt andet kendt fra Ryan Murphy-serien "Glee". (Foto: MEGA)

Sponsoreret indhold