Nikolais nytårsbombe: Flytter fra farmor

Prins Nikolai har netop købt lejlighed i kvarteret mellem Søerne og Nørreport Station i København.

Prins Nikolai har netop købt lejlighed i kvarteret mellem Søerne og Nørreport Station i København.

(Foto: Steen Brogaard)

Nyt år, helt ny tilværelse.

Nikolai bliver for alvor voksen, når han den 2. januar flytter fra sin trygge tilværelse hos farmor ved Amalienborg og ind i sin helt nye, helt egen lejlighed, som han netop har købt. Pris: 4.495.000 kroner for 70 kvadratmeter. Den 20-årige prins kommer dermed til at stå på helt egne ben.

– Jeg har været glad for at bo ved Amalienborg, men da jeg fik muligheden for at købe lejligheden, slog jeg til, siger prins Nikolai gennem grevinde Alexandras privatsekretær, Helle von Wildenrath Løvgreen, til SE og HØR.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Det sidste års tid har prinsen boet til leje ved Amalienborg hos dronning Margrethe, 79. (Foto: Hanne Juul)

Nikolai kommer til at bo midt i Københavns smørhul mellem Nørreport og Søerne i et kvarter med masser af hyggelige barer, restauranter og lækre gourmet- og designerbutikker. Det betyder, at Nikolai er færdig med at bo ved siden af sin farmor, dronning Margrethe.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

I sommeren 2019 fyldte Nikolai 20 år. (Foto: Thomas Laursen)

Tæt på studiet

– Jeg er også glad for, at lejligheden er tættere på mit studie på CBS, fortæller Nikolai, der er i sommer begyndte at læse Business Administration and Service Management på Frederiksberg.

Da Nikolai i efteråret 2018 besluttede sig for at afbryde sin militæruddannelse ved Hærens Sergentskole på Varde Kaserne, rykkede han tilbage til København. I al hemmelighed begyndte den flittige prins at finde sig et studierelevant arbejde, og således gik han i lære hos ejendomsmatador Mikael Goldschmidt på Grønningen i København. Samtidig fortsatte han med sit arbejde som model og rejste både til New York, London og Tokyo for at gå catwalk for nogle af verdens allerstørste modebrands.

Nikolai har uden tvivl tjent fornuftige penge på sin modelkarriere, og derfor er det naturligvis fornuftigt at investere pengene i fast ejendom, som han nu gør. Lejligheden er perfekt til en eller to personer og er i størrelsesordenen 70 kvadratmeter.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Prins Felix, 17, og grevinde Alexandra, 55, med Nikolai i september måned. (Foto: Birger Storm)

Solidt forhold

Det betyder, at der i den grad også er plads til Nikolais kæreste, Benedikte Thoustrup, som han har dannet par med i godt og vel to år. Parret mødte hinanden, da de gik på Herlufsholm Skole, og i foråret 2018 blev de to studenter samtidig.

Derefter ventede et hårdt år, hvor Benedikte tog til Paris for at studere på universitetet Sorbonne, mens Nikolai blev hjemme i Danmark. Imod alle odds holdt gymnasieromancen og udviklede sig til et seriøst forhold. Benedikte er nu en fast del af Nikolais lille familie, og grevinde Alexandra har tidligere udtalt, at hun er meget glad for sin svigerdatter. Derfor var det også nærmest perfekt, da de begge blev optaget på Copenhagen Business School i sommeren 2019.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nikolais unge hjerte banker stadig for kæresten gennem to år, Benedikte Thoustrup, 21. (Foto: Hanne Juul)

Nikolais nye lejlighed gør det supernemt at komme i skole, hvad enten man vælger at cykle, køre i bil eller tage metroen. Desuden ligger den også i gåafstand fra alle hovedstadens nattelivsfristelser i Indre By.

Læs meget mere om de kongelige i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close