Nicolai og kæresten i Paris: Ferie hos far

Nikolai rejste i weekenden til Paris.

Nikolai rejste i weekenden til Paris.

(Foto: Thomas Laursen)

Weekenden stod i både familiens og romantikkens tegn for prins Nikolai, 20. Fredag blev han nemlig set gå om bord på et fly til byernes by Paris sammen med sin kæreste gennem to år, Benedikte Thoustrup, 20.

Ifølge SE og HØR's oplysninger er det første gang, at prinsen besøger sin far, efter prins Joachim i sommer rykkede prinsesse Marie og børnene med til den franske hovedstad. Han læser på den franske militærskole, Ecole Militaire, mens 10-årige Henrik og syvårige Athena går i skole i Paris.

Familien er rykket ind i det absolut mest velhavende kvarter, det 17. arondissement, og dermed kunne prins Nikolai og Benedikte altså nyde Paris på den helt rigtige måde. Der er masser af lækre caféer, smukke bygninger og meget, meget, dyre tøjbutikker.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Joachim, 50, der er flyttet til Paris med Marie, 43, Henrik og Athena. Felix, 17, og Nikolai bor i København. (Foto: Hanne Juul)

Seriøst forhold

Familiebesøget i Paris understreger også, hvor seriøst Nikolais forhold er til Benedikte.

De to mødte hinanden i 2017, da de begge gik på Herlufsholm Kostskole. Efter studentereksamen i 2018 rejste Benedikte til Paris for at studere på det fine franske universitet Sorbonne, mens Nikolai blev hjemme i Danmark.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Prinsens kæreste, Benedikte Thoustrup, blev student med Nikolai fra Herlufsholm i 2018. (Foto: Hanne Juul)

Alligevel overlevede deres kærlighed et helt år fra hinanden, og nu kan de altså nyde hinanden i fulde drag, da de begge læser på Copenhagen Business School på Frederiksberg.

Tidligere på året kunne SE og HØR da også fortælle, at Benedikte var rykket ind i Nikolais lejlighed ved siden af Amalienborg.

Læs meget mere om de kongelige i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close