Meghan Markles særlige syn på familien: Derfor er forholdet HELT slut

Det er ikke altid nemt at komme godt overens med alle – og slet ikke, hvis man er en del af den britiske kongefamilie.

Det kan Meghan Markle i den grad skrive under på.

Siden det opsigtsvækkende interview med tv-legenden Oprah Winfrey, hvor både den tidligere ”Suits”-stjerne og gemalen prins Harry, 36, blandt andet afslørede racistisk opførsel i det britiske kongehus, er kritikken i den grad haglet ned over Sussex-parret.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Særligt den garvede tv-vært Piers Morgan har ikke holdt sig tilbage med tilsvininger af Meghan Markle – både i forbindelse med hendes nyeste børnebog, som i øvrigt på nuværende tidspunkt ikke ligefrem er en succes, men også, fordi Markle i Oprah-interviewet satte ord på både sine psykiske problemer og tidligere selvmordstanker.

Det er ingen hemmelighed, at Meghan Markle har et mildt sagt anstrengt forhold til sin far. Og tilbage i efteråret kom også Meghans halvsøster på banen, da hun kaldte hertuginden narcissist.

Nu melder endnu et familiemedlem sig imidlertid i rækken over personer, der ikke har meget til overs for Meghan. Et medlem af Markle-familien, der ønsker at være anonym.

Personen hævder, at Meghan mener, hun er hævet over sin familie, efter hun i 2018 blev en del af den britiske kongefamilie.

Det skriver flere medier – blandt andre Fox News og Page Six.

- Vi er tydeligvis i forskellige, sociale klasser, og vi kommer aldrig til at tale sammen igen, lyder det angiveligt fra familiemedlemmet, der således ikke ønsker at stå frem med sin identitet.

Familiemedlemmet hævder desuden, at det er Meghans valg, at de aldrig kommer til at tale sammen igen, og personen ”kunne ikke være mere ligeglad”.

På nuværende tidspunkt er det dog vanskeligt at tro, at fokus hjemme hos Meghan og Harry er på de voldsomme beskyldninger, der i de seneste måneder har floreret.

I sidste uge kunne de nemlig byde datteren Lilibet “Lili” Diana velkommen til verden.

Parret har desuden sønnen Archie på to år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close