Meghan Markle og prins Harry er blevet forældre for anden gang

Foto: Universal Cable Productions ITV MEGA Agency Kaspar Wenstrup Jesper Sunesen Værter: Christina Sander og Simone Rosenborg

Meghan Markle og prins Harry er nu en lille familie på fire.

Hertuginden har nemlig født sit andet barn – en lille pige – i fredags. Det skriver parret i en pressemeddelelse. 

- Det er med stor glæde, at prins Harry og Meghan, hertug og hertuginde af Sussex, byder deres datter, Lilibeth 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor, velkommen til verden. Lili blev født fredag den 4. juni klokken 11.40 i gode hænder hos læger og personale på Santa Barbara Cottage Hospital i Santa Barbara, Californien, lyder det.

- Dette er parrets andet  barn, da de også har toårige Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Hertugen og hertuginden takker jer alle for jeres varme tanker, mens de vil nyde den her helt særlige tid sammen som en familie, skriver de videre.

Artiklen fortsætter under billedet

Parret blev fredag den 4. juni forældre til to, da deres lille datter kom til verden. Foto: MEGA

Et ganske særligt navn

Den lille nyfødte datter kan glæde sig over, at hun er blevet tildelt et navn med en helt særlig betydning.

Hun er nemlig blevet opkaldt efter sin oldemor, dronning Elizabeth, der selv bliver kaldt 'Lilibeth' i den kongelige familie.

Hun har desuden fået navnet 'Diana', som jo er prins Harrys mors navn. Den lille pige er dermed opkaldt efter to store kvindelige personligheder fra det britiske kongehus.

Parret har desuden delt de glædelige nyheder på deres Archewell-hjemmeside

- Den 4. juni var vi så velsignet med ankomsten af vores datter, Lili. Hun er mere, end hvad vi nogensinde kunne have drømt om, og vi er fortsat taknemmelige for al den kærlighed og bønner vi har følt komme hele verden fra, skriver de.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close