Gør det igen: Piers Morgan til angreb på Meghan Markle

Foto: Universal Cable Productions ITV MEGA Agency Kaspar Wenstrup Jesper Sunesen Værter: Christina Sander og Simone Rosenborg

Det er langt fra første gang, at tv-værten Piers Morgan langer ud efter den tidligere ”Suits”-stjerne.

Senest var hr. Morgan en tur gennem mediemøllen, da han midt i sit eget tv-show smed om sig med hårde kommentarer efter Meghan Markle og prins Harrys, 36, opsigtsvækkende inertview med tv-legenden Oprah Winfrey tilbage i marts.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

I interviewet med Oprah, hvor hverken Meghan Markle eller prins Harry holdt sig tilbage med sandheder om det britiske kongehus, afslørede Markle, at hun på et tidspunkt havde haft det så psykisk svært, at hun overvejede selvmord.

Men den købte Piers Morgan langt fra – og han holdt sig således ikke tilbage med sine tanker om den ene halvdel af Sussex-parret:

- Jeg ville ikke tro på Meghan Markle, om så hun gav mig en vejrudsigt. Det var hendes livs skuespiloptræden. Det var fuldstændigt latterligt, lød den hårde dom til blandt andet Fox News om interviewet.

Piers Morgan nægtede efterfølgende at undskylde og modtog desuden så mange klager for sine tilsvininger, at han blev fyret fra sit job.

Alligevel er han igen på pletten, når det kommer til Markle, der i går kunne afsløre, at hun den 8. juni udgiver en børnebog.

Bogen ”The Bench” er skrevet med inspiration fra Meghans eget liv og særligt forholdet mellem hendes ægtemand prins Harry og sønnen Archie – og bogen beskrives blandt andet som en historie, der "rørende fanger det udviklende og udvidende forhold mellem fædre og sønner” set gennem en mors øjne.

Og det er netop dét, som den garvede tv-vært anfægter. Piers Morgan mener nemlig, at det er direkte "latterligt" set i lyset af, at Meghan ikke selv er på god fod med sin far.

Derfor holder Piers Morgan sig ingenlunde tilbage i den klumme, han har skrevet i The Daily Mail:

- Hele forestillingen om, at Meghan Markle uddeler råd til nogen om forholdet mellem fædre og børn, er helt latterligt taget de forfærdelige forhold i betragtning, som hun og hendes mand har med deres egne fædre, lyder det blandt andet.

Det er ingen hemmelighed, at Meghan Markle og hendes far, Thomas Markle, ikke har et synderligt godt forhold.

De to har nemlig ikke haft kontakt, siden Meghan og prins Harry gav hinanden deres ”I do” tilbage i maj 2018.

Konflikten skyldes blandt andet, at Meghan for år tilbage skrev et brev til sin far - på et tidspunkt, hvor de to ikke var på talefod. Uddrag af brevet blev senere bragt i Mail on Sunday.

Herefter lagde hertuginden sag an mod avisen – og vandt.

Læs hele afgørelsen her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close