Kongelige 15. marts 2021

Meghan Markles søster sender sviner: Hun er narcissist

Kritikken har regnet med over 39-årige Meghan Markle, siden hun og den tre år yngre prins Harry deltog i det omdiskuterede interview med Oprah Winfrey
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden Sussex-parret i sidste uge sad i stolen hos tv-legenden Oprah Winfrey, har internettets krigere i den grad været i kamp.

Sandheder om det britiske kongehus var i den grad på programmet, og Meghan Markle åbnede blandt andet op om racismeproblemer bag kongemurerne.

Desuden afslørede Markle, at hun havde selvmordstanker, mens hun og Harry stadig var fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Særligt den 55-årige nu tidligere tv-vært Piers Morgan har slynget om sig med tilsviner og mener i den grad ikke, at den tidligere ”Suits”-sjerne taler sandt.

Og meldingerne fra den garvede tv-vært var så voldsomme, at han måtte vinke farvel til jobbet på "Good Morning Britain”.

Men det samme gælder Meghan Markles halvsøster Samantha Markle, som ikke er på talefod med Sussex-parret.

Hun mener nemlig, at Meghans udmeldinger og vilde beskyldninger mod det britiske kongehus bunder i, at hertuginden ”spiller offer for at få sympati”.

Det skriver TMZ.

I det opsigtsvækkende interview forklarer Meghan Markle, hvordan hun mistede kontakten til sin far, fordi presset fra kongehuset var så stort.

Og det er særligt den udtalelse, der har fået halvsøster Samantha op i det røde felt:

- Hun mistede ikke sin far. Hun frøs ham ude, lød det for få dage siden, da Samantha Markle gæstede det australske radioprogram "Fifi, Fev & Nick".

Samantha holdt sig heller ikke tilbage, da hun desuden kaldte Meghan for narcissist og desuden udtalte, at ”Meghan har brug for hjælp”.

Sponsoreret indhold