Kæmpe flop: Meghan Markles børnebog sælger ikke

Foto: MEGA

Den 39-årige Meghan Markle er i juni måned debuteret som børnebogsforfatter med bogen "The Bench". 

Det er dog ikke lykkes for hertuginden at ramme plet med sin nye bog, der er inspireret af prins Harry og deres fælles søn, Archie. 

Efter udgivelsen har Meghan ikke ramt den prestigefyldte Amazon UK Top 200 bestseller-liste. Hun debuterede nemlig som nummer 204 på listen og som nummer 60 over de bedst sælgende børnebøger. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: Pinguin Random House)

"The Bench" har høstet udmærkede anmeldelser, men det er langt fra alle litteraturkritikere, der har været lige begejstrede for Meghans skriblerier. 

- Man kan undre sig over, hvordan noget forlag kunne have fundet det passende at udgive dette grammatisk udfordrende sæt dårligt rimede torskedumme homiletikker og så endda tro, noget barn noget sted vil læse det, skriver Claire Allfree, der er anmelder for The Telegraphic blandt andet i sin vurdering af bogen. 

- Men det er planet Sussex, hvor selv det at skabe en familie kun handler om brandet. 

Anmelderen for The Times, Alex Connell, er ikke just sødere ved Meghan Markle i sin anmeldelse af bogen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: Pinguin Random House)

- Historien har så store mangler i handlingen, at du halvt overvejer, om skrivearbejdet er blevet uddeligeret til et møbel. 

Sælger i USA

For amerikanske Meghan Markle har salgshistorikken dog vist sig at være lidt mere positiv på den anden side af atlanten. 

I hjemlandet har den forhenværende "Suits"-skuespillerinde nemlig formået at ramme Amazon US bestseller-listen på en 100. plads. I samme omgang har den scoret fire ud af fem mulige stjerner blandt brugeranmeldelserne.

"The Bench" beskrives som en historie, der "rørende fanger det udviklende og udvidende forhold mellem fædre og sønner, og minder os om de mange måder, som kærligheden kan udforme og udtrykke sig på i en moderne familie."

Artiklen fortsætter efter billedet...

Hertugindens børnebog flopper lidt mindre i USA end i England. (Foto: MEGA)

Bogen er desuden baseret på et digt, som Markle skrev til Harry efter fødslen af deres lille søn.

- Digtet blev til denne historie. Christian skabte smukke og æteriske akvarelillustrationer, der fanger varmen, glæden og trygheden i forholdet mellem fædre og sønner fra alle steder i livet, siger Meghan Markle i en pressemeddelelse i forbindelse med bogudgivelsen.

Billederne i bogen er illustreret af kunstneren Christian Robinson.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close