Nyheder8. september 2016

Et år efter skilsmissen: Alexandras vilde år

Grevinde Alexandra blev skilt fra Martin Jørgensen for et år siden, og det har mildest talt været et turbulent år for den tidligere prinsesse
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/grevinde_alexandra.jpg
 Foto: All Over Press

Grevinde Alexandra har været i pressens søgelys, lige siden hun blev gift med prins Joachim i 1995. Da de ti år senere blev skilt, var det mildest talt en skandale, og selvom det så ud til, at Alexandra havde fundet lykken med fotografen Martin Jørgensen, måtte hun endnu engang underskrive skilsmissepapirer for præcis et år siden.

Siden da har der ikke været nogen seriøse mænd i hendes liv, bortset fra hendes to sønner, og hun har i stedet fokuseret på at skabe en singletilværelse, de fleste kan være misundelig på.

Efter skilsmissen med prins Joachim fik hun nemlig en villa på Svanemøllevej i København, hvor hun boede med sønnerne og Martin Jørgensen gennem hele deres forhold. Efter bruddet med Martin Jørgensen, stod det klart, at hun ikke skulle blive boende i det store hus. Det er nemlig kun sønnen prins Felix, der bor hjemme, da prins Nikolai bor på Herlufsholm Kostskole det meste af tiden.

Villaen på Svanemøllevej blev sat til salg, og der blev givet to millioner kroner i afslag på prisen, da villaen blev solgt kort efter for hele 23 millioner.

Den 52-årige grevinde var pludselig mangemillionær, og hun kunne glad rykke teltpælene op og flytte fra det store hus. Hun kastede sin kærlighed på en lejlighed på 301 kvm., der er 55 kvm .mindre end hendes hus på Svanemøllevej. Lejelejligheden på Østerbro har en husleje på intet mindre en 40.000 kroner om måneden, men det er småpenge for Alexandra, der foruden sin store formue får 200.000 kroner om måneden i kongelig apanage.

Trods skilsmissen fra Joachim og senere skilsmissen fra Martin Jørgensen har Alexandra bevaret det gode forhold til prinsen og hans nye kone, prinsesse Marie. Tidligere i år kunne man således se den glade grevinde på vej til havefest i forbindelse med Maries 40-års fødselsdag. Også prins Felix var med til festen, hvor han kunne nyde begge sine forældre på samme tid.

Joachim hjalp desuden Alex og sønnerne, da der skulle flyttes. Det kostede desværre prinsen et nyt forhjul, da han ramte flyttebilen. Se billederne fra flytteræset her:

Alexandra flytter

Senest har der været fokus på, hvordan grevinde Alexandra vælger at betræde arbejdsmarkedet. For nyligt passede hun sin bestyrelsespost i medicinalfirmaet Ferring, da hun deltog en det cermonielle spadestik til deres nye domicil i Kastrup. Hun havde taget sønnen Nikolai med på job.

Grevinden har desuden siddet som protektor for flere forskellige organisationer, blandt andet UNICEF. Her stoppede hun dog tilbage i maj. Der har været gisninger om, hvorvidt Alexandra var klar til at varetage en international toppost, men indtil videre sidder hun med kortene tæt til kroppen. Det er dog kommet frem, at hun har genaktiveret sit gamle CVR-nummer, hvilket betyder, at hun kan yde konsulentvejledning om blandt andet PR og kommunikation.

Sponsoreret indhold