Snaver og slikker Fie Laursen: Albert Dyrlund fortsætter med at forarge

Albert Dyrlund til \

Albert Dyrlund til "Vild med dans".

Foto: Thomas Laursen

Fans af Albert Dyrlund har i de seneste uger fået sig et chok, hver gang han har tilladt sig at dele noget på de sociale medier.

Først annoncerede netstjernen, at han havde tænkt sig at tage en pause fra de sociale medier, fordi han angiveligt havde det dårligt. Det holdt dog ikke længe.

Pludselig begyndte Albert at dele besynderlige videoer, hvor bl.a. danser særdeles alternativt til gadefesten Distortion. Men det var åbenart kun begyndelsen.

Siden toppede den ellers normalt så underholde videoskaber hele sit stunt med at dele en video, hvor han samler en lort op på gaden og leger med den. Vi beklager, hvis du sad og spiste eller på anden vis fik det dårligt af den sætning.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

skoven er et dejligt sted.

Et opslag delt af Albert Dyrlund (@albertdyrlund) den

Dernæst valgte Albert at rage stort set alt sit ellers velplejede, lange hår for så i stedet at udsmykke sig selv med to blå fletninger ned over ansigtet.

Og nu har den 20-årige knægt fra Helsingør så endnu en gang formået at toppe sig selv i at være underlig. I en ny video på Instagram er han iført en lilla strikvest, mens han siger nogle ret vilde lyde.

Og nå ja, så vælger han da også lige at dække Fie Laursens ansigt med savl ved at slikke hende over alt, inde Albert til sidst stikker tungen ind i munden på Fie, som glædeligt kysser igen.

Artiklen fortsætter under videoen...

Til den ekstremt foruroligende video, som helt sikkert kan efterlade både børn og voksne med mareridt i flere dage, har Albert dog en lille nyhed koblet sammen med en kærlighedserklæring til Fie Laursen.

- Jeg elsker min baby, Fie Laursen. Ny single ude klokken 00.00. Så skal der fucking fester, skriver Albert Dyrlund. Vi har for forståelsens skyld valgt at udelade hashtagt og emojis.

Alt tyder altså på, at hele det her show på Alberts Instagram-profil har været for at promovere en ny sang fra hans hånd. Man må da håbe for ham, at det har været det værd.

Og at han har vasket hænder.

Albert Dyrlund har tidligere fortalt, at han gerne vil lave et disstrack til Fie Laursen:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close