Albert Dyrlund leger med lort

Albert Dyrlund til \

Albert Dyrlund til "Vild med dans".

Foto: Thomas Laursen

Tingene ser ikke helt ud til at spille for Albert Dyrlund lige for tiden. YouTube-stjernen meldte for nyligt ud, at han ville tage en pause, men det har han ikke overholdt.

I stedet har den 20-årige underholder sat sig for at dele nogle meget underlige ting på de sociale medier, som han ikke har gjort før i tiden.

Først var det en video af ham selv, hvor han danser på en noget alternativ måde til den københavnske gadefest Distortion. I kommentarfeltet under den video spekulerede flere af hans følgere i, om han var på stoffer.

Det har Albert dog ikke svaret på, om han er. I stedet har multitalentet valgt at skru endnu mere op for de mærkværdige opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

Albert Dyrlund til Guldtuben 2018

Albert Dyrlund er - eller var - en yderst populær YouTuber (Foto: Lars H. Laursen)

Den 20-årige fyr fra Nordsjælland har på ny toppet sig selv i at forarge sine mere end 200.000 følgere på Instagram. Og vi vil fra nu af gerne advare mod, at artiklen bliver ret så ulækker.

For Albert har simpelthen valgt at dele en video, hvor han piller i en lort med sine bare hænder. Det lyder måske for absurd til at være sandt, men se selv.

Artiklen fortsætter under videoen...

Vis dette opslag på Instagram

Nature

Et opslag delt af Albert Dyrlund (@albertdyrlund) den

Videoen har naturligvis fået hans mange følgere til tasterne, og holdningen til hans usømmelige omgang med fæces synes klar. Det er for ulækkert.

Heldigvis har YouTuberen sin gode veninde Fie Laursen, som måske kan se, at der lægger noget dybere bag Alberts opførsel end bare en trang til at forarge folk og få mange visninger.

- Er her for dig, det ved du, skriver Fie ganske kort som en kommentar til lortevideoen.

Se videoen, hvor Albert Dyrlund afslører, at han vil lave et diss-track om Fie Laursen:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close