Kendte 13. juni 2019

Bedste ven med bøn til Albert Dyrlund: - Slap nu af!

Den normalt sjove og underholdende YouTuber Albert Dylund har delt flere mærkværdige videoer på sin Instagram, siden han for en uge siden annoncerede, at han ville holde en pause. Nu beder hans bedste ven, YouTuberen Anton Cornelius, offentligt Albert om at slappe af
Foto: Lars H. Laursen

Livet som populær netstjerne ser ud til at have steget YouTuberen Albert Dyrlund til hovedet. I hvert fald har den 20-årige fyr delt flere mildest talt opsigtsvækkende videoer på sin Instagram.

Multitalentet havde ellers meldt ud, at han ville tage en pause fra de sociale medier, fordi han ikke havde det godt for tiden. Den pause er dog ikke blevet overholdt.

Nu skrider hans bedste ven og YouTube-kollega Anton Cornelius så offentligt ind med en bøn til Albert. Det gør Anton i en ny video på sin kanal.

- Jeg ved ikke, hvor meget jeg kan gå i dybden med det, men han går igennem nogle ting. Ud fra hvad jeg har hørt og snakket med ham om, så har han det ikke særlig godt, forklarer Alberts tidligere makker i den populære YouTube-duo Novopleco.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Anton Cornelius og Albert Dyrlund har været venner i mange år (Foto: Kaspar Wenstrup)

I videoen, hvor Antons følgere har stillet ham en række spørgsmål, virker den unge videoskaber en anelse usikker, da snakken falder på hans bedste ven og kompagnon gennem flere år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Han går igennem en masse, masse ting og ja… Jeg har ikke snakket med ham på det sidste, siger Anton tydeligt mærket af situationen.

Men præcis som alle andre, kan Anton ikke ignorere, at Albert har opført sig underligt på de sociale medier på det seneste. Så sent som i går lagde han en video op på Instagram, hvor han piller ved en lort på gaden.

- Han opfører sig fandme underligt. Jeg har prøvet at snakke med ham og sige, at han skal lade være med at lægge noget op på sin Instagram-story. Prøv nu bare at slappe af, Albert, lyder bønnen fra Dyrlunds bedste ven.

Du kan se hele Antons video her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Anton ønsker selvfølgelig at se sin bedste ven og kollega på ret køl igen inden for den nærmeste fremtid. Men hvornår det er, er det formentligt kun Albert, der kan svare på.

Til gengæld giver Anton et forsigtigt bud på, hvorfor den er slået klik for sin YouTube-kammerat, som udover at lave videoer på internettet også har lavet sin egen spillefilm "Team Albert" og flere sange.

- Jeg ved, at han skal have tid til at slappe af. Jeg tror, der er meget pres på, når man er blevet så stor, som han er. Han har lavet film, sange, han er ude at optræde hele tiden, og alle mennesker på gaden vil sige hej til ham, så jeg tror godt, man kan gå ned med noget psykisk stress, forklarer Anton.

SE og HØR har i dag forsøgt at få en kommentar fra Albert Dyrlund, men det har endnu ikke været muligt.

Se Albert Dyrlund svare på, om der kommer en ny film om ham:

Sponsoreret indhold