Kendte22. april 2019

Sådan holder Beha liv i ægteskabet: Kærlighed og eventyr

Det er de mange fællesprojekter, der er limen mellem Mikkel Beha og fru Marian, fortæller ægteparret om de 32 års parforhold.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kurs_mod_fjerne_kyster_1.jpg
 (Foto: TV2/Havana Productions)

Det er ved at være længe siden, vi med det drømmende blik rettet mod skærmen har set familien Beha sejle ud i verden.

Men eventyret venter lige om hjørnet, for i sensommeren satte familien kurs mod nord for at udforske den skandinaviske forhave.

Og nu er de første fire programmer klippet færdig, og mandag kl. 20 blænder TV2 op for det første program om det arktiske eventyr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kurs_mod_fjerne_kyster_3.jpg
 (Foto: TV2/Havana Productions)

Havana er skiftet ud med Wallenberg, og dermed er der også kommet en ny titelmelodi til programmet. (Foto: TV2/Havana Productions)

Sømandsfamilien har fra start gjort det klart, at de ikke rejser ud i verden for seernes skyld.

De rejser, når de ikke længere kan holde sig på land og må ud i verden for at se, hvad der venter rundt om hjørnet.

Ud over at være et familieprojekt gennem tre generationer er det også en saltvandsindsprøjtning i Mikkel og Marians kærlighedsliv.

Parret har været sammen i 32 år, og de mener selv, at det er de mange fælles projekter, som holder dampen i ægteskabet oppe.

– Det giver noget magi, at man har nogle drømme sammen og noget, man arbejder hen imod sammen. Jeg vil ikke gå så langt som at sige, at vi var blevet skilt, hvis vi ikke havde haft de her projekter, men det er meget det, der er opskriften på vores parforhold og har været det altid, fortalte Marian til et offentligt arrangement på Søfartsmuseet i Helsingør forleden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kurs_mod_fjerne_kyster_2.jpg
 (Foto: TV2/Havana Productions)

– Vi har altid haft projekter. Det er ikke bare noget, vi har fundet på nu, hvor drengene er blevet store. De er vokset op med, at vi altid har haft projekter. Nogle år var det huse, men altid både også, siger Marian. (Foto: TV2/Havana Productions)

Kærlighed på formel

Det med projekterne er ifølge familiens sikkerhedschef Marian ikke noget, der bare er kommet de senere år, efter at drengene er blevet store.

Det har hele vejen igennem fungeret som opskriften på deres harmoniske parforhold.

Og det er gemalen enig med hende i.

– Der, hvor man bliver en smule træt en gang imellem – for det gør man også – er, når man har gang i store projekter med at sætte Wallenberg i stand eller lignende. Det, man oplever, samtidig med at vi bliver en lille smule mere trætte, er, at vi også bliver en lille smule gladere – også for hinanden. Det er, ligesom om glæden for hinanden følges ad med størrelsen på vores projekter, fordi det er så sjovt at lykkes med noget sammen, forklarede Mikkel.

Men selv om de store projekter smitter af på kærligheden, er parret dog enige om, at de ikke behøver at overgå istandsættelsen af Wallenberg med et lige så stort, omfangsrigt projekt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kurs_mod_fjerne_kyster_4.jpg
 (Foto: TV2/Havana Productions)

Mikkel boede i flere måneder i det nordjyske, hvor han gav Wallenberg en ordentlig overhaling. Samtidig var skipperen tæt på Ebeltoft, hvor Troels Kløvedal boede frem til sin død. (Foto: TV2/Havana Productions)

Selv om denne sæson byder på mindre bar og solbrun hud, bliver vi efter sigende ikke snydt for Beha-drengenes velproportionerede kroppe.

Theis afslørede således på Søfartsmuseet, at når han hen over sommeren tager sine surfbrædder i brug, insisterer han på at holde den vanlige stil med bar overkrop.

”Kurs mod nord” har premiere mandag den 22. april på TV2.

Sponsoreret indhold