Mikkel om sit første møde med konen: - Årh hvor er hun lækker

Mikkel Beha sammen med sin hustru, Marian Midé.

Mikkel Beha sammen med sin hustru, Marian Midé.

(Foto: All Over)

Mikkel Beha har været gift med sit livs kærlighed i nærved 30 år – og lige fra første gang han så hende, vidste han, at hun var ”the one”.

Men der skulle alligevel gå et par år, før at en ung Mikkel Beha turde tage tilløb – og tage kontakt til Marian.

Det fortæller TV-værten og ”Kurs mod fjerne kyster”-eventyreren i et stort interview med magasinet Psykologi.

- Jeg så hende allerede, da jeg var 18 år nede i Svendborg, hvor hun kom på besøg i kollektivet. Men hun var seks et halvt år ældre end mig, og det er altså noget, når man er 18, så er du sindssyg – jeg turde slet ikke tale med hende! Jeg tænkte bare, ”Årh, hvor er hun lækker, hende der”. Det var først et par år senere, hvor jeg mødte hende igen, og jeg var blevet lidt ældre, at jeg turde sige noget til hende, fortæller 50-årige Mikkel Beha i interviewet med magasinet Psykologi.

Herefter fik Mikkel Beha dog hurtigt charmeret sig ind på Marian.

- Vi indledte vores samliv med at sejle i fem måneder sammen med min far på Nordkaperen, det var en heftig tur. Jeg tænkte, at hvis vi kunne overleve det, kunne vi overleve alt sammen. Og fra den dag, jeg mødte Marian, vidste jeg, at jeg ville have børn med hende. Vi var skidehurtige til at blive kærester-kærester og syntes, det vat sjovt at gå og lege familie og hygge i kolonihaven, fortæller Mikkel Beha videre i interviewet.

TV-værten var 23 år, da de fik deres første søn sammen, Emil. Senere fulgte to drenge mere, Theis og Alfred – og hele familien har inviteret danskerne med på fantastiske sejladser i det populære rejseprogram ”Kurs mod fjerne kyster”.

Der er premiere på en ny sæson ”Kurs mod fjerne kyster” tirsdag den 7. februar på TV 2.

Du kan se billeder af parret i galleriet herunder:

Mikkel Beha og Marian Midé (billeder af dem sammen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close