Mikkel Beha viser rundt på nyt skib

Mikkel Beha Eriksen er med købet af et nyt skib klar til at sejle nordpå.

Mikkel Beha Eriksen er med købet af et nyt skib klar til at sejle nordpå.

Foto: Maria Rixen

Tidligere på måneden kom det frem, at Beha-familien havde sat kurs mod fjerne kyster for at optage en ny sæson af deres populære program

Denne gang skal sejlerfamilien udforske det kolde nord, og den opgave kan deres trofaste skib Havana ikke klare, så derfor har de købt og renoveret skibet Wallenberg, som er et gammelt svensk søredningsskib fra 1951.

Familien er nu nået til Stavanger i Norge, og på familiens blog fortæller Mikkel Beha om skibet - desuden viser han Wallenberg frem i en to minutter lang video. 

- Ombord er vi Marian og jeg, Theis og Ida, Emil, Louise og vores stadig næsten helt nye lille barnebarn. Alfred er hjemme og passe 3.g på Christianshavns gymnasium, fortæller Mikkel Beha om den nuværende besætning på Wallenberg. 

- Vi har fået lige det skib, vi drømte om. Wallenberg er stærk, isoleret og har virkelig meget plads i forhold til Havana, fortæller Mikkel Beha om familiens nye skib. 

TV-værten og foredragsholderen lover, at der bliver masser af eventyr og naturoplevelser, når han og familien udforsker Norges have og kyster.

- Vi har sejlet i Lysefjorden og vandret op ad fjeldsiderne. Har ankret for natten i smukke skærgårdsbugter, der bortset fra temperaturen sagtens kunne ligne en lagune på en frodig ø i Stillehavet, fortæller Beha.

I videoen i blogindlægget viser Mikkel Beha rundt på Wallenberg, og han viser, at der blandt andet er installeret et puslebord på badeværelset. 

- Vi er jo blevet en stor familie med to skønne svigerdøtre og med - indtil videre - et enkelt barnebarn er vi oppe på otte, skriver Mikkel Beha, der altså ikke lægger skjul på, at han håber på flere børnebørn. 

Se Mikkel Beha vise rundt på Wallenberg herunder: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close