Mikkel Beha: Vi har utrolig meget sex

Mikkel Beha dyker masser af sex med sin kone gennem 27 år, Marian Midé, der er journalist

Mikkel Beha dyker masser af sex med sin kone gennem 27 år, Marian Midé, der er journalist

Foto: TV2
Mikkel Beha er en eftertragtet herre. Kigger man på TV-værtens fanside på Facebook er der dusinvis af specielt kvinder, der hylder herren, der netop har haft stor succes med TV2-rejseprogrammet 'Kurs mod fjerne kyster'.

Og også på hjemmefronten har Mikkel Beha succes - især i soveværelset, hvor han ofte hygger sig med sin kone, Marian. Parret dyrker nemlig massevis af hed lagengymnastik, når de er alene hjemme.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha i tårer: Pas godt på hinanden, drenge
Mikkel Beha sammen med sin kone Marian og sønnerne Emil. Theis og Alfred (Foto: TV2)


- Så har vi utrolig meget sex, konstaterer Mikkel Beha over for damebladet FEMINA og tilføjer, at det tidligere krævede lidt alternative løsninger, når parret ville nyde hinanden. Med tre drenge (og deres venner) løbende rundt i huset var det ikke altid lige let at finde tid og rum til seksuel hygge:

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha: Kaotisk barndom

- Med alle de børn, der boede hjemme, og alle deres venner, der var her, har vi været vant til, at lige så snart man endelig var alene et kort øjeblik, så skulle man skynde sig at knalde. Det er heldigvis blevet ved. Så vi synes hver gang: Hov, nu er vi alene, nu skal vi skynde os at knalde. Nu har vi pludselig bare to døgn i træk, siger han til FEMINA.
Mikkel og Marian har dyrket massevis af sex i de 27 år, de har været gift (Foto: TV2)


Og mon ikke der bliver dyrket en del lagengymnastik i disse dage? I hvert fald kan parret efter alt at dømme nyde en del alene-tid for tiden, for to af deres tre drenge er nemlig stukket til søs på det gode skib Havana.

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha: Tænder på ældre damer

Den populære TV-vært og konen Marian tog afsked med de to sønner Emil på 24 år og Theis på 21 år i Costa Rica i TV2-programmet 'Kurs mod fjerne kyster', hvor seerne blev inviteret med på en eventyrlig jordomrejse med Mikkel Beha og familien.

Mikkel Beha og Marian Midé, der er journalist, har været gift i 27 år og har foruden Emil og Theis også sønnen Alfred på 14 år. Mikkel Beha fortalte sidste år om deres forhold til magasinet Liv:

- Marian ved godt, at jeg flirter med andre, og det er okay, så længe det bliver ved det. I forholdet unge kvinder og gamle mænd - og det er snart mig - er jeg meget bevidst om ikke at blive den gamle gris, sagde han i et interview med magasinet Liv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close