Nyheder8. januar 2017

Mikkel Behas mørke fortid: Bander, indbrud og hærværk

Den 50-årige TV-vært er enhver svigermors drøm, men bag Mikkel Behas vindende smil og de tillidsvækkende øjne gemmer sig en fortid, der nok ville få svigermor til at rynke på næsen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/qa1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Den populære TV-vært havde en barndom, der rimede mere på kaos end kernefamilie.

For mens Mikkel Behas far, Troels Kløvedal, sejlede verden tynd på Nordkaperen, flyttede han fra kollektiv til kollektiv sammen med sin mor, Marianne, og stedfar, Peter.

Der var ingen ro og balance i hans barndom, og i en alder af blot 12 år skulle unge Mikkel forsøge sig som kaptajn i eget liv.

– Det var på mange måder en fed tid, men jeg skulle konstant finde nye venner. Der var ingen ro i mit liv, har den 50-årige TV-vært tidligere fortalt til BT.

Mikkel Beha havde svært ved at finde sin vej i livet og havde direkte kurs mod problemer, da han begyndte at hænge ud med en drengebande i barndomsbyen Aarhus.

– Jeg løb med dem rundt, når vi havde fri fra skole. Og jeg kunne godt mærke, at den var helt gal, når vi for eksempel brød ind hos den lokale bager eller begik hærværk, sagde han til avisen.

De lyssky fritidsaktiviteter nagede Mikkel, der var opdraget til altid at vise respekt og medmenneskelighed af sine hippie-forældre.

– Når det blev rigtig vildt, holdt jeg mig fra det og blev hjemme. På et tidspunkt handlede det om nogle drengebande-slagsmål i Aarhus, hvor drengene fra mit kvarter ville tæve en anden bande. Det holdt jeg mig langt væk fra, sagde Mikkel Beha, der trods unoderne aldrig fik problemer med ordensmagten.

Læs mere om Mikkel Beha Erichsen i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold