Kendte 28. juli 2021

Så meget skal Kelly Clarkson betale i ægtefællebidrag efter skilsmisse

Det er mere end et år siden, sangerinden og manden valgte at lade sig skille, men nu falder den ganske store pengehammer
Foto: MEGA

Det var ikke kun en overraskelse for den 39-årige sangerinde Kelly Clarksons fans, men også hendes private venner, da det i juni sidste år kom frem, at hun og manden, Brandon Blackstock skulle skilles efter syv år.

Siden har ”Because of You”-sangerinden ad flere omgange åbnet op omkring, hvor svært det er for hende at gennemgå en skilsmisse – især grundet parrets to fælles børn, River Rose, 7 og Remington Alexander, 5.

Men nu lader det til, at det endnu en gang kommer til at gøre ondt. I hvert fald på pengepungen.

For ifølge US Weekly, så er Clarkson blevet beordret at betale eksmanden knap 1,2 millioner hver måned i ægtefællebidrag. Hvoraf de mere end 900.000 kroner er til manden, og de resterende knap 300.000 er børnebidrag.

Det står i dokumenterne, som The Blast har fået aktindsigt i.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De månedlige skyhøje betalinger skulle angiveligt være startet allerede tilbage i april måned, og hun skal fortsætte med dette, mens hun og eksmanden fortsætter kampen om skilsmissen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Brandon Blackstock vil fortsætte med økonomisk at mærke ekskonens succes. Foto: MEGA

Sangerinden står dog ifølge US Weekly med en lige nu månedlig indkomst på 1,9 millioner dollars hver måned, hvilket svarer til mere end 12 millioner danske kroner.

Hvorvidt hun ender med at skulle betale mere eller mindre, eller om parret kommer til enighed på anden vis, vides endnu ikke, lyder det fra en kilde tæt på parret, der kan fortælle, at de stadig arbejder på ”de sidste detaljer” i skilsmissen.

Clarksons indkomst står også til at kunne stige stødt, når hun overtager den verdenskendte talkshowvært Ellen DeGeneres tidsslot på tv, når hun næste år runder sit program af.

Uforenelige forskelle

Sådan lød begrundelsen, da det i sommeren sidste år blev klart, at Kelly Clarkson og Brandon Blackstock efter syv års ægteskab skulle skilles.

Noget der tyder på at fortsætte i færdiggørelsen af skilsmissen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Parret i 2019 fotograferet til premieren på "Ugly Dolls" sammen med deres to fælles børn og Brandons to fra et tidligere forhold. Foto: MEGA

Parret mødte hinanden tilbage i 2006, men det var altså først seks år senere, de to begyndte at falde romantisk for hinanden.

Blackstock faldt på knæ i 2012, og året efter begav de sig sammen ned ad kirkegulvet.

Sammen har de børnene River Rose på syv år og Remington Alexander på fem, mens Brandon desuden har to andre børn fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold