Kelly Clarkson skal skilles efter syv år

Foto: MEGA

Corona har ikke kun betydet flere hjemmedage, mindre træning men mere lagengymnastik.

For mange par har tiden i stedet betydet flere skænderier og mindre kærlighed. Og nu er der altså endnu et par i kendis-land, der ikke kan trække den længere.

For sangerinden Kelly Clarkson, der siden 2013 været gift med Brandon Blackstock, virkede måske til, at lykken fortsat var intakt. Men nu ønsker den 38-årige "The Voice"-vært altså ikke længere at dele seng med manden og faren til sine to børn.

Det erfarer E!News.

Ifølge det amerikanske medie The Blast, så skulle Clarkson allerede i sidste uge have indsendt skilsmissepapirerne.

Parret mødte hinanden allerede tilbage i 2006, men det var først seks år senere, at romancen rigtigt fandt sin vej til de to.

Og allerede ti måneder efter, parret officielt begyndte at date, der kunne Clarkson på sin Twitter profil afsløre, at hun og Brandon Blackstock skulle giftes.

- JEG ER FORLOVET!!! Jeg ville have I alle skulle vide det! I går var den lykkeligste aften i mit liv! Jeg er så heldig, og jeg er sammen med den bedste mand nogensinde, skrev hun på det sociale medie.

Men nu, knap syv år senere er det slut mellem de to.

Her ses parret sidste år sammen med deres to fælles børn, samt Brandons to andre børn fra et tidligere forhold. Foto: MEGA

Parret har børnene River Rose, fem,  og Remington Alexander, fem sammen, mens Brandon også har to andre børn fra et tidligere forhold.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close