Kendte 22. september 2020

Kelly Clarkson åbner op om chok-skilsmisse: Havde ikke set den komme

2020 har bestemt ikke været det bedste år for alle parforhold. I hvert fald ikke for sangeren Kelly Clarkson, der for få måneder siden kunne afsløre, hun og manden efter syv år skulle skilles
Foto: MEGA

De sidste måneder har ikke været de nemmeste for den 38-årige ”Since U Been Gone”-sangerinde, Kelly Clarkson.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I juni måned blev det nemlig afsløret, at hun og manden Brandon Blackstock efter syv års ægteskab skulle skilles, og det er ikke mange ord, sangerinden har sat på beslutningen siden, flere amerikanske medier fik fat i skilsmissepapirerne.

Faktisk var det først i sidste uge, hun første gang selv fortalte, hvordan det var pludseligt at skulle finde en ny måde at leve livet på, da hun blev interviewet i ”Today”-showet.

- Du starter med at se dig selv blive gammel med den her person, og så tager livet pludselig en drejning. Det er så svært for alle, og du kender mig, jeg er meget åben. Jeg prøver at være åben og dele… Det er bare så svær en ting at navigere i, fortalte hun.

Men mandag, da hendes eget talkshow ”The Kelly Clarkson Show” havde premiere på sin anden sæson, valgte hun igen at sætte et par ord på hele situationen.

- 2020 har været skyld i mange ændringer, også i mit privatliv. Jeg så i hvert fald ikke noget af det, der skete komme.

- Det jeg dealer med lige nu, det er så svært, fordi det involverer mange små hjerter. Vi har fire børn til sammen. Og skilsmisse er aldrig nemt. Vi kommer begge fra skilsmisse-familier, så vi ved også, at det bedste lige nu er at beskytte vores børn og deres små hjerter.

Clarkson valgte også igen at understrege, at hun normalt er enormt åben om mange ting, men at lige det her emne, kommer hun til at holde mere for sig selv af hensyn til parrets børn.

- Jeg vil nok ikke gå for meget i dybden med det, fordi I ved, jeg er en mor med stort m, og mine børn kommer i første række.

Foto: MEGA

Parret har sammen to børn, mens Brandon ligeledes har to børn fra et tidligere forhold. Foto: MEGA

Men trods en svær tid, så har sangerinden, efter opfordring fra sin egen mor, valgt at vende sig mod sangskrivning for at bearbejde følelserne.

- Min mor sagde, at jeg skulle begynde at skrive, og det er faktisk sådan, jeg får mine følelser ud af kroppen, fortæller hun og uddyber:

- Så ja, jeg vil nok ikke snakke så meget mere om det, men I vil helt sikkert høre mere om det i min musik, for det var jo sådan, jeg blev en sangskriver. Musikken har altid været mit åndested, og det hjælper mig med at komme igennem de mange svære tider, der har været i år.

Parret har sammen datteren River Rose fra 2014 og sønnen Remington Alexander fra 2016. Brandon Blackstock har desuden sønnen Seth og Savannah fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold