Kendte 11. april 2021

Kelly Clarkson sked i skraldespand under live-optræden

Man kan ikke altid styre, hvornår man skal. Men der selvfølgelig visse tidspunkter, der er at foretrække frem for andre. Sangerinden havde i hvert fald bestemt set hendes behov havde været senere den dag
Foto: MEGA

Den 38-årige sangerinde Kelly Clarkson kunne i et nyt afsnit af sit eget talkshow ”The Kelly Clarkson Show” for nylig afsløre, at når man skal, ja, så skal man.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den filterløse sangerinde kunne nemlig, midt i sit interview med musikeren Clink Black, fortælle om en knap så heldig oplevelse, hun havde for år tilbage, da hun stod midt i en optræden.

De to musikere taler nemlig om, hvorvidt det hænder for de fleste kunstnere, at man gerne skal tisse, når man står på scenen. Men det ønsker sangerinden altså at toppe med sin historie om dengang, hvor hun havdeet behov for at gøre lidt mere end blot at tisse.

- Ja, jeg kan lige så godt fortælle det. Det var ikke tis, min ven. Jeg havde fået en eller anden form for dårlig mad. Vi var i en arena, og jeg burde nok slet ikke fortælle den her historie, men som jeg sagde, så har jeg intet filter, lyder det inden hun fortsætter:

- Jeg var nødt til at løbe om backstage til min garderobe. Jeg greb fat i den her stakkels skraldespand, og jeg siger dig, jeg ødelagde den. Det var virkelig skidt, virkelig skidt!

- Og vi er måske nødt til at måtte redigere det her ud, men altså jeg siger dig, det sker altså. Og hvad skal du så gøre?, slutter hun grinende.

Heldigvis var det ikke kun sangerinden selv, der kunne grine af sin ellers relativt pinlige historie. Hendes gæst i showet, Clint Black fortæller, at han lige er nødt til at ”visualisere” sig situationen, inden han også må trække på smilebåndet.

Trods den åbenhjertige historie – som næppe de fleste ville have delt med offentligheden – så er Clarkson kendt for at åbne op omkring sit personlige liv. Særligt siden det tilbage i juni måned kom frem, at hun og manden Brandon Blackstock efter syv år skulle skilles.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Parret sammen med deres to fælles børn, samt Brandons to børn Savannah og Seth. Foto: MEGA

Dette til trods for, at hun og nu eksmanden har kæmpet en kedelig kamp om forældremyndigheden over deres to fælles børn, River Rose på seks og Remington på fire.

Hun har flere gange sat ord på, hvor svær en periode det har været for hende, og hvordan hun allerede har skrevet mere end 60 sange om parrets brud for at bearbejde følelserne.

Se hele interviewet i videoen herunder:

Sponsoreret indhold