Kendte 5. juli 2021

Kelly Clarkson er træt af at vente: Erklær’ mig single!

Et år er gået, siden sangerinden og (eks)manden søgte om skilsmisse, men papirerne er endnu ikke gået igennem. Clarkson er dog træt af at skulle vente længere med at komme videre
Foto: MEGA

Det kom som noget af en overraskelse for offentligheden, da det i starten af juni måned 2020 blev bekræftet, at den 39-årige ”Because of You”-sangerinde Kelly Clarkson skulle skilles efter syv års ægteskab med manden, Brandon Blackstock.

Siden har Clarkson flere gange talt åbent og ærligt om, hvor svært det har været, især grundet deres to fælles børn, River Rose på seks år og Remington Alexander på fire, som sangerinden i november fik fuld forældremyndighed over.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Det tidligere lykkelige par fotograferet sammen med deres fire børn. Deres fælles søn Remington Alexander og datter River Rose, samt Brandons datter Savannah og sønnen Seth fra et tidligere forhold.

Men nu lader det til, at hun er mere end klar til at komme videre.

Ifølge dokumenter, som US Weekly har fået aktindsigt i, har Clarkson nemlig indsendt en begæring til dommeren om at blive erklæret officielt single, selvom skilsmissen endnu ikke er trådt igennem.

Hvis hun får sit ønske opfyldt, kan hun altså uden problemer kalde sig selv single – og gå efter kærligheden på ny – mens hun venter på, skilsmissen går igennem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For den kunne meget nemt fortsætte med at trække tænder ud

Svær uenighed

Udover kampen om forældremyndighed, som i sidste ende landede hos sangerinden for at ”give dem stabilitet i deres liv”, så er Blackstock ikke helt færdig.

Han ønsker nemlig et ægtefællebidrag på knap 3 millioner danske kroner om måneden.

Men grundet deres ægtepagt, de begge underskrev inden brylluppet, ser det ud til at blive en lang kamp, da Blackstock ikke som udgangspunkt har krav på et ægtefællebidrag.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Parret blev gift tilbage i 2013 og sidste år søgte sangerinden så om skilsmisse. Foto: MEGA

Det vides endnu ikke, om dommeren ender med at give Clarkson retten til at erklære sig single, men der er dog andet, hun kan bruge den næste tid på at glæde sig over.

For i maj blev det bekræftet, at hun skulle træde i talkshowværten Ellen DeGeneres’ sko, når hendes show slutter næste år.

- ”The Kelly Clarkson Show” er en af de mest optimistiske succes historier, og det er et værdsat program hos NBC Universal Syndication Studios, lød begrundelsen for valget blandt andet.

Sponsoreret indhold