Kendte27. maj 2021

Nu er det officielt: Kelly Clarkson overtager efter Ellen DeGeneres

Allerede i sommeren sidste år var sangerindens navn et af dem, der blev nævnt, da snakken faldt på, om Ellen DeGeneres mon skulle erstattes af en anden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Udover corona, så har det seneste år nok ikke været det mest mindeværdige for den garvede tv-vært Ellen DeGeneres, 63.

Siden marts måned sidste år har hun nemlig været hovedpersonen i en række grumme beskyldninger, om et dårligt arbejdspladsmiljø – anklager som fik den garvede tv-vært til tidligere i maj at takke endeligt af.

- Når du er en kreativ person, har du konstant brug for at blive udfordret – og selvom showet er fedt og sjovt, så er det ikke længere lige så udfordrende, lød begrundelsen blandt andet fra hende.

Og allerede siden sommeren sidste år har rygterne svirret om, hvorvidt hun skulle erstattes, og hvem der mon skulle gøre det. Både navne som sangerinden Kelly Clarkson og talkshowværten James Corden var oppe at vende, og helt skidt var de bud altså ikke.

For nu er det endelig valg altså truffet, det skriver US Weekly.

Det betyder, at når Ellen DeGeneres har sendt sit sidste program i 2022, så bliver det i stedet den 39-årige sangerinde Kelly Clarkson, der overtager sendetiden.

Hun er i forvejen ganske populær med showet ”The Kelly Clarkson Show”, der har kørt siden 2019.

- ”The Kelly Clarkson Show” er en af de mest optimistiske succes historier, og det er et værdsat program hos NBC Universal Syndication Studios, lyder det blandt andet fra holdet bag.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/kelly_clarkson.jpg
 Foto: MEGA

Den berømte sendetid bliver meget snart Kelly Clarksons, når Ellen DeGeneres takker af. Foto: MEGA

Hvorvidt beslutningen om, at Kelly Clarkson skulle træde i DeGeneres’ sko blev taget inden, eller efter værtens afsked vides ikke.

Selv understreger DeGeneres dog, at hendes beslutning om at sige farvel og tak intet har at gøre med det senestes års anklager og beskyldninger:

- Hvis jeg stoppede showet på grund af det, så ville jeg jo ikke have lavet endnu en sæson. Så det er ikke derfor, jeg stopper, men det var virkelig svært, at jeg sad derhjemme, det var sommer, og så kunne jeg se en historie om, at folk skulle tygge tyggegummi, før de kom og snakkede med, og så så jeg flere andre historier. Det stoppede bare ikke, udtalte hun i forbindelse med afskeden.

Et giftigt miljø

Det var komikeren Kevin T. Porter, der tilbage i marts måned sidste år for alvor satte gang i anklagerne om Ellen DeGeneres.

Det gjorde han i et opslag på sin Twitter-profil, hvor han beskrev, hvordan talkshowværten er berygtet til at være ”et af de ondeste mennesker”, og derefter bad andre om dele deres værste historier om værten.

Det fik snebolden til at rulle, og siden væltede det ind med beskyldninger fra både nuværende og tidligere ansatte på showet.

Ifølge flere lød det, at værten slet ikke er så sød, sympatisk og overbærende, som hun giver udtryk for i showet, men at hun i stedet skabte et giftigt arbejdsmiljø, hvor hun terroriserede sine ansatte.

Sponsoreret indhold