Kendte28. juni 2022

Remee og Mathilde er fortid: Her er hele deres kærlighedshistorie

Det hotte par proklamerede i aftes, at de er gået fra hinanden efter otte år sammen. SE og HØR har gravet hele deres kærlighedshistorie frem fra arkiverne
Mathilde Gøhler: Remee inspirer mig
Mathilde Gøhler og Remee.
 (Foto: Mikael Rieck)

I sommeren 2014 opstod der sød musik mellem hitmageren og den 18 år yngre undertøjsmodel.

Remee, som kort forinden var gået fra sin modelkæreste Simona Popovic, mødte Mathilde Gøhler gennem en fælles veninde.

Til at begynde med var de blot venner, men det varede dog ikke længe, før amorinerne rasede.

Under en ferie i italienske Venedig afslørede parret kærligheden på Instagram. De var åbenlyst smaskforelskede i hinanden, og til SE og HØR fortalte Remee, at han var faldet pladask for Mathilde af ikke alene den åbenlyse årsag, at han er betagende for øjnene.

- Hun er lige så smuk indeni, forklarede han.

Og Mathilde havde endelig mødt en rigtig mand.

- Han er verdens dejligste mand, meget betænksom og ydmyg og en fantastisk personlighed. Jeg tænker slet ikke på aldersforskellen. Hvis det betyder noget, er det kun positivt. Remee hviler i sig selv og er bare en rigtig mand, og det er måske det, jeg har brug for med min karriere, sagde Mathilde om den spirende romance.

Dengang havde de begge travlt med hver deres karrierer som henholdsvis popsnedker og undertøjsmodel, men når de endelig sås, skortede det ikke på luksus.

Efter få måneder sammen havde de både besøgt Venedig, fyret en formue af luksusferie i Sydfrankrig og nydt Remees elskovsrede i Tyrkiet.

I november samme år tog de igen på en rejse, da de besøgte Remees sponsorbarn i SOS Børnebyerne i Kenya. Ikke mange måneder senere kunne parret afsløre, at deres kærlighed havde båret frugt. Mathilde var gravid og ventede parrets første barn. Efter blot få måneder som kærester.

- Det var ikke planlagt. Det skete helt mirakuløst under en rejse til Kenya. Når det så er sagt, så kunne vi ikke være mere lykkelige, sagde den daværende ”X Factor”-dommer til Cover.

Det skulle naturligvis fejres med en kærlighedstur til Paris.

Ni måneder efter rejsen til Afrika, helt specifikt august 2015, kom datteren med navn efter gerningsstedet, Kenya, til verden.

Midt i lykken kom parterapeut Martin Østergaard dog med en advarsel. For par, som får børn sammen efter kort tid har oddsene imod sig. Ganske enkelt fordi, man ikke kender hinanden godt nok til at tåle den hårde periode, som følger med en søvnterrorist.

Det prellede dog af på det hotte par. Allerede da Kenya var halvandet, fortalte de om drømmen om at udvide familien med endnu et pragteksemplar af et barn.

- Hun er jordens nemmeste barn. Vi sover alle sammen. Og hun sover normalt 12 timer hver nat, fortalte Remsen, som var klar til flere børn, i 2016.

Modgangen lod vente på sig, og på sin fødselsdag i 2017 friede Remee til Mathilde på restaurant Nimb foran deres datter Kenya og alle deres venner. Og Mathilde svarede naturligvis ja.

- Reglen siger, at vi skal giftes inden for et år, proklamerede Remee kort efter frieriet, men brylluppet nåede aldrig at blive til noget. I 2019 fortalte parret, at de stadig var i gang med at planlægge brylluppet, som naturligvis skulle finde sted ude i verden.

Se deres kærlighed i billeder i galleriet herunder:

Remee & Mathilde Gøhler: Så lykkelige var de sammen

Drømmen om at udvide familien med endnu et barn, var ved at slide hul i kærligheden. Graviditeten lod vente på sig, og parret havde både talt om at gå i fertilitetsbehandling og sågar fra hinanden, da heldet vendte i begyndelsen af 2021.

- Det er sjovt, for da vi blev gravide med den første, havde vi lige mødt hinanden, og nu står vi der, hvor vi rent faktisk var ved at gå fra hinanden. Så begge graviditeter er jo kommet på sådan et ret sjovt tidspunkt og på en eller anden måde på det rigtige tidspunkt, sagde Remee i reality-serien ”Remee & Mathilde”.

Derfor så parret sig da også nødsaget til at få en parterapeuts hjælp til at finde melodien igen.

- Sandheden er, at vi har været en masse igennem. Men ... surprise! Vi har været sammen i syv år. Vi har børn. Vi går ting igennem, og ja, vi er gået igennem udfordringer, som alle andre mennesker gør. Men det er ikke noget med, at vi er gået bananas, forklarede Remee i programmet om beslutningen om at søge hjælp hos en kærlighedsdoktor.

Trods graviditet og parterapi blev rytmesmeden og undertøjsmodellen ved med at vokse i hver deres retninger. Det resulterede i, at parret flyttede fra hinanden, kort før Mathilde fødte deres yngste datter Lelou.

For mens Remee ønskede sig masser af plads i et stort hus uden for byen, foretrak Mathilde en lejlighed i pulserende bymiljø. Men selv om de boede på hver deres adresser, var de stadig kærester.

I oktober sidste år fødte hun så datteren Lelou, og lykken blomstrede i babyboblen. Men det gjorde deres forskelligheder også.

For mens Mathilde allerede efter kort tid meldte sig klar til en 3’er med producerkæresten, havde Remee det lige omvendt.

- Jeg kan godt mærke, at hun er altså klar til, at der skal komme et drop mere her snart. Så den skal vi lige have vendt. Jeg synes, det er tidligt at lave en til, forklarede han i deres serie ”Remee & Mathilde”.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Og i aftes afslørede parret således på Instagram, at kærligheden ikke rakte i det lange løb. I hvert fald ikke til en romantisk relation, men de vil for altid være en familie, slog Mathilde fast.

- Som I nok har bemærket, har der ikke været en masse familiebilleder på min profil den seneste tid, indledte Gøhler i det følsomme opslag.

- Det er, fordi vi ikke længere er en familie i traditionel forstand. Heldigvis kommer familier i mange kærlige former, og Remee og jeg har ikke været kærester i et godt stykke tid, afslørede hun over for sine 1,3 millioner følgere.

- Beslutningen, om at gå fra hinanden for at blive tættere, har været den rigtige for os og vores forhold har transformeret sig til det stærkeste venskab og forældreskab. Vi vil for evigt være hinandens bedste venner, og vi vil for evigt være en stor del af hinandens liv, sluttede hun opslaget af.

Sponsoreret indhold