Nyheder18. december 2017

Gospelkor og 100 gæster: Sådan friede Remee

Hitmageren løfter nu sløret for, hvordan han friede til Mathilde Gøhler
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-16688.jpg
 (Foto: All Over Press)

Der blev ikke sparet på noget, da Remee, 43, i november friede til Mathilde Gøhler, 24. Det fortæller Remee selv i et stort interview i Berlingske Tidende.

Giv den perfekte gave til dit hjertes udkårne.

Hvert år holder "X Factor"-dommeren en stor fødselsdagsfest, og det gjorde han også i år - den 11. november - hvor 100 gæster var inviteret til fest på Restaurant Nimb i Tivoli i København.

Men hvad gæsterne ikke vidste var, at fødselsdagsfesten skulle danne rammerne om Remees frieri.

Artiklen fortsætter under billedet.

I interviewet kommer det frem, at hitmageren havde hyret et 15 mand stort gospelkor, der fra kom ind af forskellige indgange i restauranten, mens de sang Jackson Fives "I'll Be There". Mens de sang dannede de kreds om Remee og Mathilde Gøhler, og så falder han på knæ for hende. Under festen havde Remee også ringet til Gøhlers far i Hjørring, hvor han han bedt om datterens hånd.

Og da parret er omringet af det syngende gospelkor, frier Remee til modellen, som han har datteren Kenya med.

- Lige dér går jeg ind i den helt nære del af talen, som jeg holder på engelsk, fortæller Remee og henviser til, at der var fløjet mange gæster ind fra udlandet.

"X Factor"-dommeren fortæller, at intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til frieriet.

- Det er en liging, der skal gå 100 procent op sådan en aften. Location skal være rigtig, maden skal være rigtig. Der er så meget timing i det, forklarer Remee til Berlingske Tidende.

Da Remee falder på knæ, bryder Mathilde Gøhler - der har deres datter Kenye på skødet - ud i gråd. Og Remee bliver også uventet rørt.

- Jeg er vant til at holde taler og forbereder mig aldrig, men her var det lige ved, at jeg ikke kunne sige noget, beskriver Remee i interviewet.

Efter frieriet på Restaurant Nimb blev alle gæsterne kørt til Remee natklub ARCH, hvor der blev festet til den lyse morgen.

Remee fortæller også, at der endnu ikke er lagt de store planer for hans og Mathildes Gøhlers bryllup.

- Jeg ved ikke, hvornår vi skal giftes, men det finder vi snart ud af, lyder udmeldingen fra Remee.

Artiklen fortsætter under billedet.

Remee til sin udkårne foran alle deres venner og deres datter på restauranten Nimb. Det har Saszeline Sørensen filmet i sin Instragram-story.

- Jeg elsker dig. Vil du gifte dig med mig?, spørger Remee i videoen.

Og heldigvis var svaret JA!

Remee og Mathilde har sammen datteren Kenya. De har været sammen i næsten fire år.

Hvis man har fulgt med på deres sociale medier, har der da heller ikke været nogen tvivl om, at de er glade for hinanden.

De er flere gange blevet spurgt, om de ikke skal lave en lillebror eller lillesøster til Kenya. De har fortalt, at det skal de, men ikke lige foreløbig.

Sponsoreret indhold