Reality3. maj 2022

Mathilde Gøhler afslører: Klar til flere børn

Remee Jackman og Mathilde Gøhler har sammen døtrene Kenya og Lelou
Mathilde Gøhler og Remee
 Foto: Mikael Rieck

Den stod naturligvis på ren babylykke hos den 47-årige hitmager, Remee Jackman, og modelkæresten, Mathilde Gøhler, 29 da de i oktober sidste år kunne byde datteren Lelou velkommen til verden.

Noget, som umiddelbart blev deres personlige redning.

Parret har ikke lagt skjul på de udfordringer, der længe har eksisteret i deres parforhold. Og på et tidspunkt besluttede de da også at flytte hver for sig – men dog fortsætte med at være kærester.

Men i sommer afslørede Remee og frøken Gøhler, at det særligt var graviditeten med lille Lelou, der reddede parret og deres forhold på målstregen:

– Da vi blev gravide med den første, havde vi lige mødt hinanden. Nu stod vi der, hvor vi var lige ved at gå fra hinanden. Begge graviditeter er kommet på et ret sjovt og helt rigtigt tidspunkt, lød det ærligt fra Remee i august sidste år.

Og nu hvor parret har proklameret, at de har droppet den parterapi, som de offentligt har talt positivt om, lader det til, at særligt den garvede model er klar til at give livet som familie hele armen.

I det nyeste afsnit af realityhittet “Remee & Mathilde”, hvor parret selvsagt har hovedrollerne, falder snakken således på familieforøgelse:

– Hvis skæbnen vil have, vi skal have et barn til, så vil vi gerne have et barn til, forklarer Mathilde Gøhler og indrømmer, at planen dog ikke ligefrem er clearet med producerkæresten.

Mathilde er dog ganske sikker på, at Remee er med på idéen. Noget, hun muligvis ikke bør være:

– Jeg kan godt mærke, at hun er altså klar til, at der skal komme et drop mere her snart. Så den skal vi lige have vendt, griner Remee og giver udtryk for, at han altså ikke er helt klar på at tilføje endnu et medlem til familien.

I hvert fald ikke for nuværende:

– Jeg synes, det er tidligt at lave en til, forklarer han videre, inden Gøhler stepper i og siger, at hun med parrets nuværende lille familie føler sig “fuldendt”.

Udover døtrene Kenya og Lelou har Remee også datteren Emma fra et tidligere forhold.

Se klippet, hvor Remee og Mathilde taler om flere børn, nedenfor.

Du kan se det nyeste afsnit af “Remee & Mathilde” på Discovery+ allerede nu.

Sponsoreret indhold