Nyheder26. maj 2018

Remee og Mathildes drøm: Bryllup i udlandet

Den tidligere ”X Factor”-dommer skal næste år giftes med sin smukke model Mathilde Gøhler – og står det til Remee, bliver det under varmere himmelstrøg.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/remee_og_mathilde_goehler.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

43-årige Remee og hans 25-årige smukke forlovede Mathilde Gøhler har nu taget hul på bryllupsplanlægningen.

Det kunne Remee afsløre, da SE og HØR mødte det forelskede par til "ELLE Style Awards 2018" i DR Koncerthuset for nylig.

– Vi har ideen, og det er godt. Tidspunktet har vi ikke helt afklaret endnu, men det bliver først næste år, fortalte den tidligere ”X Factor”-dommer og tilføjede, at brylluppet sandsynligvis ikke vil finde sted i Danmark.

Bliver det under varmere himmelstrøg?

– Det håber jeg. Det ville være ærgerligt at tage ud af landet, for at det så er lortevejr, men jeg satser på, at det bliver godt, lød det fra Remee, som afslørede, at parret har et særligt sted i kikkerten.

– Vi har et sted, der er specielt for os, og vi tænkte, at det var meget logisk, at det var der.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mathilde_goehler_og_remee.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Remee, Mathilde og datteren Kenya. (Foto: Dan Mariegaard)

Bliver det et stort bryllup?

– Det bliver, som det skal være. Det er vigtigt, at man får gjort sig nogle tanker om essentielle mennesker i éns liv: Hvem er det, der skal med og være en del af éns liv fremover? Det er det, vi skal til at gøre nu, fortalte hitmageren, som også gerne vil have flere børn i fremtiden.

– Absolut. Men der er ikke nogen (på vej, red.) endnu. Det skal ikke være i år – vi er meget glade for, hvordan tingene er nu.

Billedet herunder fra Remees Instagram-profil fik for nylig flere til at spekulere i, om der mon var en lille ny på vej.

Sponsoreret indhold