Reality3. august 2021

Remee og Mathilde flytter fra hinanden: Derfor gør vi det

Henover vinteren har Remee Jackman og Mathilde Gøhler kæmper for at redde deres forhold, og nu er parret kommet frem til en løsning, hvor de bor hver for sig. Nu forklarer de endelig, hvorfor det er endt sådan.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I de fleste parforhold ville det nok være lig med et brud, hvis man flyttede fra hinanden, men sådan er det ikke for Remee Jackman og Mathilde Gøhler.

Kendisparret er nemlig stadig sammen, selv om hitmageren bor i en gigantisk herskabsvilla i Nordsjælland, og topmodellen nu har base i en lejlighed i det indre København.

I deres eget realityshow "Remee og Mathilde" har det forlovede stjernepar talt åbent og ærligt om deres parforholdskrise, og nu fortæller de så, hvorfor de har besluttet at flytte fra hinanden.

- Vores ønsker og behov er ligesom bare naturligt gået i forskellige retninger, og det er det, vi har handlet på nu, forklarer Mathilde i det nyeste afsnit og fortsætter:

- Jeg får den lejlighed, som jeg ønsker mig, og som jeg føler er det bedste, og han får det hus, som han har ønsket sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190704_dm_roskilde_festival_028.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Remee og Mathilde er stadig forlovede, og til efteråret kommer deres fælles barn nummer to til verden (Foto: Dan Mariegaard)

Både Remee og Mathilde er glade for løsningen, men det er forbundet med en vis risiko. Det er topmodellen udemærket klar over.

- Vi må bare se, hvordan og hvorledes vi får det til at fungere. Det vil tiden kun vise, slår Gøhler fast.

Den tidligere "X Factor"-dommer har dog svært ved at få armene ned over, at han endelig er flyttet ind i herskabsvillaen, som i øvrigt har været brugt til at optage sæson fem af "Ex on the Beach".

null

- Det er hende, der er kaptajn på lejligheden. Det andet er jo også et projekt, hvor jeg ikke ved, om det varer et halvt år, og de sælger huset, eller om det varer i ti år, lyder det fra Remee, som uddyber:

- Det håber jeg, men det er et lidt mere flygtigt projekt, hvor vi får det bedste ud af de rammer, der er og stykker det sammen ved alle mulige tiltag og ting og sager. Jeg elsker det, og det er pisse sjovt at arbejde med.

Selv om de nu har hver deres sted, så kommer både Remee og Mathilde til at være meget sammen både i lejligheden og huset.

- Jeg ser det (huset red.) mere som et fristed, hvor hvis man er træt af byen, kan man komme der. Han ser jo det kommercielle i det, og at det er et mega fedt projekt, han er i gang med at lave, slutter Mathilde af.

Se klippet her:

Sponsoreret indhold