Nikolai i byen med bonus-mor

Prins Nikolai, prinsesse Marie og komtesse Ingrid ankommer til premieren på \

Prins Nikolai, prinsesse Marie og komtesse Ingrid ankommer til premieren på "Snedronningen" i Tivoli.

(Foto: Birger Storm)

Selv om Joachim er i Paris, kan prins Nikolai, der i august fyldte 20 år, sagtens gå i byen med sin bonusmor, 43-årige prinsesse Marie.

Således ankom Nikolai og Marie sammen til premieren på "Snedronningen" i Tivoli for nylig. Med prinsen og prinsessen i byen var også prinsesse Benediktes barnebarn, komtesse Ingrid, 16.

Artiklen fortsætter under billederne ...

Nikolai og Marie var ikke de eneste kongelige tilstede. Prins Vincent på otte år og prins Christian, 14, gik nemlig allerforrest, da den kongelige familie ankom til Tivoli. Kronprinsesse Mary er på arbejde i Indonesien, så hende måtte drengene undvære. (Foto: Birger Storm)

Kronprins Frederik med prinsesse Josephine og Isabella

Kronprins Frederik, 51, havde prinsesse Isabella, 12, og 8-årige prinsesse Josephine ved sin side. (Foto: Birger Storm)

Dronning Margrethe, 79, har både stået for scenografi og design i forbindelse med forestillingen, hvilket gjorde aftenen til noget ekstra særligt for hele den kongelige familie.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Dronningens søstre, prinsesse Benedikte, 75, og dronning Anne-Marie, 73, støttede naturligvis op om forestillingen.

Dronningens søstre, prinsesse Benedikte, 75, og dronning Anne-Marie, 73, støttede naturligvis op om forestillingen. (Foto: Birger Storm)

Nikolai har lige nu travlt med studierne ved Copenhagen Business School, samtidig med at han stadig har modeljob i ny og næ.

Marie har været en del i Danmark på det seneste. Hver gang uden prins Joachim, som studerer ved Ecole Militaire i Paris. Til jul tager Joachim dog med hjem, når hele familien fejrer jul på Marselisborg hos dronningen i Aarhus.

​Artiklen fortsætter under billederne ...

 

 

Det er ottende gange, at dronning Margrethe, 79, laver kostumer til en forestilling. – Jeg er lidt nervøs, sagde hun ved ankomsten. (Foto: Birger Storm)

Efterfølgende kom hendes majestæt som sædvanligt op på scenen og bukkede og nejede sammen med de andre medvirkende. Margrethe har både stået for scenografi og kostumedesign. (Foto: Birger Storm)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close