Tragisk! Mor opdagede på Facebook at hendes datter var blevet dræbt

(Foto: Privat)

Britiske Deborah Byrnes liv blev på et splitsekund revet itu, da hun sidste år tjekkede sin Facebook.

For det var her – på det populære sociale medie – at den 47-årige mor fra Northampton, England til sin gru opdagede, at hendes datter på 21 år var blevet dræbt.

- I det øjeblik gik mit hjerte i tusind stykker. Jeg kunne ikke tro, at jeg havde opdaget min datters død på Facebook, fortæller den sønderknuste mor til Daily Mail om det forfærdelige øjeblik 23. maj sidste år, hvor hun fik den tragiske besked om, at datteren var blevet dræbt i en bilulykke aftenen forinden.

Til det britiske medie forklarer Deborah, at hun tjekkede Facebook som så mange gange før, da hun pludselig opdagede en masse hyldester og sørgmodige beskeder som ”Alt for tidligt borte”, ”Jeg kan ikke tro det” og ”Hvil i fred” på datteren Brogans væg.

- Da en af Brogans venner så skrev ”Jeg er så ked af det” til mig i en privatbesked, spurgte jeg hende, hvad fanden hun snakkede om. Hun fortalte, at der havde været en forfærdelig bilulykke aftenen før. Da begyndte jeg at skrige. Der gik det op for mig, at Brogan var død, fortæller Deborah til Daily Mail.

Deborah sammen med datteren Brogan. Foto: Privat

Deborah skyndte sig at få fat i sin søster og faderen til Brogan – og sammen forsøgte de at få fat på politiet for at få vished om, hvad der virkelig var sket.

- Men fordi uheldet var sket i Oxfordshire, 70 kilometer væk, dukkede Brogans navn ikke op i det lokale politis systemer.

Først klokken 13 samme dag bankede det på døren. En betjent fra Thames Valley Police kunne bekræfte, at Brogan var død efter et frontalt sammenstød klokken 23.15 aftenen før.

Ulykken kostede også tre af Brogans venner livet: Sam Jones, 23 år, Nicoletta Tocco, 25 år, og Sam Kay, 26 år, blev dræbt i ulykken.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close