Piger myrdet på vandretur: Nåede at tage billeder af deres morder

Dét, der skulle have været en hyggelig vandretur for to amerikanske veninder, endte tidligere på måneden i en forfærdelig tragedie.

De to veninder, 14-årige Liberty German og 13-årige Abigail Williams, forsvandt 13. februar, mens de vandrede i Delphi, Indiana. Dagen efter blev liget af begge piger fundet et stykke fra vandrestien – og det er politiets klare opfattelse, at begge piger er blevet brutalt myrdet.

Politiet mener også, at de to veninder – kort før deres alt for tidlige død – var klar over, at de var i fare. På Liberty Germans mobil har efterforskerne således både fundet billeder og lydoptagelser af en ukendt mand, som politiet mener er skyld i pigernes død.

Billedet viser en ukendt mand i lyse jeans og en mørkeblå jakke – og på lydoptagelsen kan man høre en ukendt mand sige ”down the hill”.

Du kan høre lydoptagelsen her.

Politiet mener, at dette er morderen, som pigerne filmede kort før, at han tog livet af dem.

Politiet mener, at manden på billedet er identisk med manden på lydoptagelserne – og politiet tror altså også, at den ukendte mand har myrdet begge pigerne.

Til det amerikanske medie Indy Star roser og hylder politiet nu Liberty German for at have overskuddet til at filme og optage sin og venindens formodede morder.

- Hun var åndsnærværende nok til at have sin mobil fremme og filme video så vel som lyd, udtaler politichef David Bursten ifølge News til det amerikanske medie Indy Star.

- Denne unge kvinde er en helt, der er ingen tvivl om det, tilføjer en politibetjent, der også arbejder på sagen.

De to veninder blev brutalt myrdet, da de brugte en fridag fra skolen på at vandre.

Foruden politiet arbejder omkring 20 efterforskere fra FBI også på sagen, og der er udloddet en dusør på$41.000 til den eller de personer, der er med til at opklare sagen.

Politiet har ikke ønsket at oplyse, hvordan pigerne blev dræbt, men fortæller, at ligene af dem blev fundet dagen efter de forsvandt, 96 kilometer nordvest fra Indianapolis.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close