Kendte14. marts 2017

Far tog sødt foto af sønnen - og reddede dermed hans liv

En britisk far tog et billede af sin ét år gamle søn, og det billede har formentlig reddet sønnens liv. For billedet viste nemlig, at der var noget helt galt med den lille dreng: Han havde kræft
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/owen.jpg
 (Foto: GoFundMe)

Britiske Owen Schrivens havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig, hvordan ét billede ville ændre hele familiens liv.

Men billedet har nu sendt familien ud på den hårdeste og vigtigste rejse – for billedet afslørede, at familiens søn var ramt af kræft.

For et par måneder siden tog Owen Schrivens et billede af sin dengang 14 måneder gamle søn Jaxson, og da han nærstuderede billedet af sønnen, opdagede han noget mistænkeligt.

Sønnens ene pupil var rød, mens den anden var hvid.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/owen.jpg
 (Foto: GoFundMe)

Det var dette billede, der afslørede, at der var noget galt med lille Jaxson. Foto: GoFundMe

Familien, der bor i Southampton, blev bekymret og begyndte at lede efter svar på nettet. Hurtigt fandt de frem til, at sønnens symptomer kunne skyldes retinoblastom, som er kræft i øjet.

Familien tog straks til lægen, og under en måned siden blev deres bange anelser bekræftet: Jaxson har kræft, og den lille fyr står nu overfor et langt og opslidende kemobehandling.

https://imgix.seoghoer.dk/kraeft.jpg
 (Foto: GoFundMe)

Lille Jaxson har kræft i øjet. Foto: GoFundMe

Lille Jaxson fik sin første kemobehandling den 30. december 2016, og behandlingen har allerede nu haft stor positiv effekt. Ifølge faderen er kræftsvulsten således svundet ind til en tredjedel.

Familien tror og håber også, at Jaxson beholder synet. Lige nu har han en smule problemer med tunnelsyn, men den lille gut er ellers ved godt mod.

https://imgix.seoghoer.dk/kraeft2.jpg
 (Foto: GoFundMe)

Lille Jaxson har mistet håret som følge af kemoen, men er ellers ved godt mod. Foto: GoFundMe

Familien forsøger lige nu at samle penge ind til at dække hospitalsregningerne. Du kan følge Jaxson og familiens kamp lige her.

Sponsoreret indhold