Kendte9. september 2016

Tog selfie i elevatoren - og opdagede så noget uhyggeligt

Svenske Nicolee troede, at hun var helt alene, da hun forleden tog en selfie i en elevator. Men den unge pige opdagede efterfølgende noget ganske uhyggeligt. Se billedet her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicolee.jpg
 Foto: Privat

Da svenske Nicolee forleden tog en tur i en elevator, hev den unge kvinde mobilkameraet frem – og ”knips, knips, knips” så havde den unge kvinde taget en række af selfies af sig selv.

Eller det troede hun hvert fald.

For da Nicolee, fra Lanskrona i Skåne, forleden kiggede sine selfies igennem sammen med en veninde, opdagede hun noget, der gjorde hende en smule chokeret.

For havde Nicolee overhoved været alene i elevatoren? Eller havde den været en anden person også?

I hvert fald mente både Nicolee og hendes veninde, at der gemte sig noget uhyggeligt både billedet, og den ”mystiske person eller genstand” spejlede sig i Nicolees øje.

Du kan se den ”mystiske person eller genstand” i billedet herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/selfie.jpg
 (Foto: Privat)

I Nicoless øje ser det ud som om, at der er en mystisk mand... eller hvad mon det er? Foto: Privat

Nicole og veninden blev så overrasket og forundret, at de ifølge det svenske medie Nyheter24 postede billedet i en gruppe på Facebook og spurgte, om nogen kunne forklare det mystiske på billedet.

Og så begyndte det ellers at strømme ind med teorier ifølge det svenske medier. Mens nogle mente, at det må være Nicolees selv, var der også dem, der mente, at der måtte være tale om et spøgelse.

Under alle omstændigheder er det da en smule mystisk.

Efter alle de uhyggelige teorier har Nicolee nu fået sin egen fornemmelse af, hvad det mystiske på billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/nicolee.jpg

Nicolee blev meget overrasket, da hun nærstuderede sin selfie. Foto: Privat

- Ifølge mig er det en mand, der er i billedet. Jeg tror, det har været noget overnaturligt, for jeg har været igennem længere tid set nogle overnaturlige ting. Men jeg var lidt usikker, hvad det var, så jeg blev overrasket over, at mange andre så det samme, siger Nicolee til Nyheter24.

Mon ikke Nicolee ville være blevet endnu mere chokeret og forskrækket, hvis der var sket det med hende, som skete med denne kvinde for nogle år siden?

Kvinden i videoen herunder oplevede nemlig noget hårrejsende uhyggeligt, hver gang at hun forsøgte at tage en selfie: Der dukkede nemlig en meget uhyggelig mand op, hver gang hun tog et billede af sig selv.

Inden du falder død om, må vi hellere berolige dig med, at videoen er en kortfilm – og at det hele bare er skuespil. Men derfor er det dæleme stadig uhyggelig!

Se videoen herunder:

Sponsoreret indhold