Mie Skov: Gyldent brud

Carsten Mogensen og Mie Skov mødte hinanden i forbindelse med OL i London. Sidste år gik de fra hinanden.

Carsten Mogensen og Mie Skov mødte hinanden i forbindelse med OL i London. Sidste år gik de fra hinanden.

(Foto: Hanne Juul)

Knap et år efter at badmintontornadoen Carsten Mogensen og bordtennisbraget Mie Skov gik fra hinanden, sælger de nu deres fælles rækkehus i Charlottenlund.

Det tidligere kærestepar, som har sønnen Benjamin sammen, kan se frem til at score en boliggevinst på over to millioner kr., hvis det lykkes dem at sælge til prisen på 8.495.000 kr.

I 2015 flyttede sportsduoen fra en lejlighed i København til enderækkehuset på 139 kvadratmeter, som de betalte 6,3 millioner kr. for.

Artiklen fortsætter under billedet ...

8.495.000 kr. er prisen for enderækkehuset, som Carsten Mogensen har boet i, siden Mie Skov flyttede. (Foto: Peter Grosen)

I december fortalte Mie Skov SE og HØR, at hun og Carsten Mogensen var gået hver til sit, og at hun havde  købt andelslejlighed i Charlottenlund.

– Vi har haft tre turbulente år, forklarede ”Vild med dans”-vinderen, med henvisning til at de var blevet forældre, og at Carsten var blevet ramt af en alvorlig hjerneblødning.

33-årige Mie Skov er i dag selvstændig coach og har genoptaget sin bordtenniskarriere. 35-årige Carsten Mogensen spiller stadig badminton på eliteniveau og arbejder desuden i en badmintonbutik.

Vil du læse meget mere om de kendte hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close