Vild med dans-vinder har født en søn

(Foto: All Over)

(Foto: All Over)

Foto: All Over

Danmark har fået en lille sportsbaby. Den tidligere bordtennisspiller Mie Skov og hendes kæreste, badmintonspilleren Carsten Mogensen, er nemlig blevet forældre til en lille dreng.

Det skriver Mie Skov på sin Facebook-profil, hvor hun også afslører, at Carsten Mogensen ikke nåede at være med til fødslen, selvom han hastede hjem fra en turnering i Indonesien, da hun gik i fødsel.

- Så blev det vores tur til at opleve et af livets store mirakler - vores lille trold mødte verden i torsdags d. 4. juni, skriver hun og fortsætter:

 - Og så selvfølgelig lige når farmand er midt i noget fjer på den anden side af jorden. Nuller (Carsten Mogensen, red.) hoppede på det første og bedste fly og i 11.000 meters højde, på vej hjem til os blev han far til en velskabt lille fyr - specielt og fantastisk på én og samme tid, skriver hun.

- Dejlig fars dag gave, jeg kunne levere, da han for første gang så sin søn Benjamin Noah. Nu er vi alle tre samlet, nyder tiden og har det dejligt. Kram & gylp fra de stolte forældre, skriver hun.

Mie Skov vandt Vild med dans i efteråret 2013 sammen med den professionelle danser, Mads Vad.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close