”Vild med dans”-vinder skilt

Lykkelige så de ud, men kærligheden holdt ikke. Mie Skov er flyttet fra Carsten Mogensen.

Lykkelige så de ud, men kærligheden holdt ikke. Mie Skov er flyttet fra Carsten Mogensen.

(Foto: Claus Poulsen)

Der må hvile en forbandelse over ”Vild med dans”.

Den 32-årige bordtennisspiller Mie Skov, som vandt for fem år siden, er den seneste store profil fra det populære danseprogram, som har forladt sin partner.

Mie Skov flyttede i midten af oktober til en andelslejlighed i Charlottenlund – uden Carsten Mogensen, 35, som hun siden 2013 har delt både lejlighed og villa med.

– Det er sandt, at jeg er flyttet fra Carsten. Vi har haft tre turbulente år, hvor vi har fået barn, og hvor vi var ved at miste Carsten på grund af en hjerneblødning. Vi har forskellige værdier med hensyn til, hvad det vil sige at være en familie, så lige nu er vi bedst hver for sig, fortæller Mie Skov.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Carsten Mogensen er blevet boende i rækkehuset, som det tidligere kærestepar betalte 6,3 mio. kr. for i 2015. (Foto: Peter Grosen)

Parret blev i 2015 forældre til sønnen Benjamin. Mie Skov og Carsten Mogensen ejer fortsat et rækkehus sammen. Det ligger en halv kilometer fra Mie Skovs nye hjem, og Carsten Mogensen bor fortsat i rækkehuset.

Mie Skov har efter fire års fravær fået comeback på det danske bordtennislandshold. I december bliver hun færdig med en uddannelse som Mastercoach, og efter nytår bliver hun selvstændig i coachfirmaet Raise the Barre.

– Hensigten med Raise the Barre er at hjælpe andre med at opnå deres fulde potentiale, forklarer Mie Skov.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mads Vad og Mie Skov dansede sig til sejren i ”Vild med dans” for fem år siden. (Foto: Claus Poulsen)

Hjerneblødning

Carsten Mogensen, som i badminton regnes for doubleekspert, blev i 2016 ramt af en hjerneblødning, der truede med at smadre hans liv og karriere. Men i løbet af få måneder lykkedes det ham at komme på benene og træne sig tilbage til verdenseliten, og sammen med makkeren Mathias Boe har han siden vundet flere store turneringer.

Sangerinden Kirsten Siggaard, journalist Paula Larrain, vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl, skuespiller Thomas Voss, bokser Sarah Mahfoud, cykelrytter Michael Rasmussen, sanger James Sampson, musiker Thomas Buttenschøn, politiker Pia Allerslev samt de professionelle dansere Vickie Jo Ringgaard, Silas Holst, Mie Moltke, Mille Funk og Claudia Rex tilhører også den store flok, der oplevede, at parforholdet gik itu efter deltagelsen i "Vild med dans". Det kan du læse meget mere om her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close