Alex og Martin skal skilles: Sådan mødte de hinanden

Foto: Claus Poulsen

Foto: Claus Poulsen

Foto: Claus Poulsen

Efter otte års ægteskab meddelte grevinde Alexandra og Martin Jørgensen i dag, at de går hver til sit, og at Martin Jørgensen allerede er flyttet ud af villaen på Svanemøllevej på Østerbro.

Men selv om parret blev gift i 2007, så havde de allerede mødt hinanden mange år forinden.

Ifølge Bo Østlunds bog "Alexandra - prinsessen, der startede forfra" mødte Alexandra og Martin Jørgensen hinanden allerede i 1999, da den dengang 21-årige Martin Jørgensen sammen med sin far, Jacob Jørgensen, var i Møgeltønder for at optage dokumentarfilmen "Prins Joachim: Landmandsprinsen". 

I 2004 var Martin Jørgensen igen forbi Schackenborg slot, da programmet "Mit hjem er mit slot" blev optaget i anledning af Alxandras 40 års fødselsdag.

Det var bare et halvt år efter disse optagelser, at nyheden om, at prinsesse Alexandra og prins Joachim skulle skilles. 

Men ifølge forfatteren Bo Østlund brød forelskelsen mellem Alexandra og Martin allerede ud i lys lue flere år i, da Martin Jørgensen i 2003 tre var med Alexandra på en arbejdstur til Thailand. 

Det er altså mange år før de blev gift i 2007, at Alexandra og Martin mødte hinanden, det var dog først ved et vennepars bryllup i 2006, at parret stod offentligt frem og erklærede deres kærlighed.

Nu er 8,5 års ægteskab så endegyldigt slut for grevinden og den 14 år yngre Martin Jørgensen.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close