Kendte29. januar 2024

Line Hoffmeyers veninder er gravide: Glæder sig til, det grønne monster forsvinder

Hun glæder sig på sine veninders vegne, men Line Hoffmeyer lægger ikke skjul på, at det er svært at være ufrivilligt barnløs, når hendes veninder er gravide
Line Hoffmeyer viser sig at være en rigtig slikmund. Faktisk så meget, at hun nu har været nødt til at fylde skabene op, før det bestemte slik udgår. 
Line Hoffmeyer mærker i øjeblikket sorgen over sine knuste babydrømme.
 Foto: Dan Mariegaard

Hun har kæmpet hårdt for at blive gravid, mærke livets vokse inde i maven, tage den lille ny med hjem fra hospitalet og blive nogens mor.

Det er trods tre års forsøg med ”økometoden” og en efterfølgende fertilitetsbehandling aldrig lykkedes.

Det bliver hun i øjeblikket påmindet om og om igen, da hendes to tætte veninder og influencerkolleger Julie-Elsebeth og Johanne Mygind venter hver deres tredje barn.

- Jeg glæder mig til at møde deres børn, som jeg ved, at jeg kommer til at holde så uendeligt meget af. Jeg glæder mig også til, at de kan drikke vin med mig igen, og så glæder jeg mig til, at mit lille grønne monster forsvinder, skriver hun i et åbenhjertigt og sårbart opslag på Instagram.

- For hvor uklædeligt det end er, og hvor meget jeg end ville ønske det hen, hvor peberet gror, så er den der. Misundelsen over forventningsglæden, misundelsen over at kunne få lov til at annoncere den største nyhed, misundelsen over at mærke livet vokse. Jeg ville så gerne prøve det hele, fortsætter hun.

Hun ved at misundelsens grimme grønne fjæs vil forsvinde, når hun først står med venindernes børn i armene. Så ser hun, hvor skønne de små skabninger er – og ikke mindst, at de ikke har frarøvet hende hendes eget barn, forklarer hun.

Ikke desto mindre stikker den ansigtet frem, når nyheden om familieforøgelsen fortælles, når der jubles, og glædestårerne presser sig på. For det er glædeståre.

- Jeg synes, den er hård, for mens jeg glæder mig for dem og under dem det hele hundrede gange, kan jeg ikke stille noget op med den klump i min hals, der skriger til himlen på, om jeg ikke nok også må få lov at prøve netop det.

- Det er okay og ret naturligt, at den klump i halsen er der, og når jeg kommer hjem igen og er i mit eget selskab, så accepterer jeg at den findes, lader den leve lidt og tager mig kærligt af den, for det har en psykolog engang fortalt mig man skal gøre.

Knuste babydrømme

Det er ikke første gang, Line Hoffmeyer sætter ord på sorgen over at være ufrivilligt barnløs.

– Ufrivillig barnløshed er en eksistentiel sorg, en følelse af tab og knuste drømme. Det er følelsen af at sidde med den eneste taberkupon i en vennegruppe af lottovindere, som man forventes at fejre, skrev den 31-årige influencer i efteråret.

I foråret 2021 fortalte Hoffmeyer, at fertilitetsbehandlingen blev sat på pause. En behandling, som eller var blevet udskudt, fordi lægerne tidligere havde fundet en cyste på hendes ene æggestok.

Dengang understregede hun, at der blot var tale om en pause, men i august samme år gik hun og Lasse Rimmer fra hinanden.

I slutningen af december året efter afslørede parret, at de havde fundet melodien igen i kølvandet på Lines sygdomsforskrækkelse.

Hoffmeyer var i en periode indlagt på Skejby Sygehus, da undersøgelser viste, at hendes krop var begyndt at danne antistoffer mod det donorhjerte, hun modtog i 2012.

En tilstand som lægerne kun kan bremse, men ikke stoppe, og det betyder, at kroppen med al sandsynlighed på et tidspunkt vil begynde at afstøde hjertet.

Om det betyder, at parret har lagt babydrømmene på hylden, har Hoffmeyer ikke meldt ud.

Sponsoreret indhold