Kendte24. april 2023

Line Hoffmeyer med nedslående sygdomsopdatering: Klart presset

Influencer Line Hoffmeyer holder humøret højt efter nedslående nyt fra lægerne
Line Hoffmeyers krop danner fortsat antistoffer - og det er ikke en god nyhed.
Line Hoffmeyers krop danner fortsat antistoffer - og det er ikke en god nyhed.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer deler foto fra sygesengen

Det var nok ikke lige den nyhed, at den 30-årige Line Hoffmeyer havde håbet på.

På sin Instagram-profil kan influenceren nemlig afsløre, at hun har fået en række mere eller mindre nedslående nyheder fra sine læger.

Siden sidste år har Hoffmeyer fortalt, hvordan hendes krop desværre er begyndt at danne antistoffer og således modarbejder det donorhjerte, som hun modtog i 2012.

Heldigvis har antistofferne endnu ikke nået at skade hjertet, og selvom det i sig selv er en god nyhed, så kan fremtiden potentielt se dyster ud.

- Antistofferne er der, og de forsvinder ikke. Hvad det konkret betyder lige nu for fremtiden har jeg på nuværende tidspunkt ikke lyst til at dele.

- Det påvirker også andre end mig selv, og det vil jeg gerne respektere, skriver Hoffmeyer i et ud af flere opslag, som hun søndag har delt på Instagram.

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer.
Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer.
 Foto: Mikael Rieck

- Det kan være, at jeg ændrer holdning en dag, men so far synes jeg egentlig ikke, de konkrete detaljer er relevant for så mange andre end min familie, venner og mig selv.

Selvom Line Hoffmeyer ikke ønsker at gå i detaljer med, hvad status på sygdommen egentlig er, så fortæller hun dog, at hun fortsat har det godt.

- Jeg sætter virkelig pris på, at jeg stadig i den forstand er rask og kommer til at udnytte det til fulde så længe, det er muligt.

- Sygdom er jo en sær snegl, og selvom den ikke gør en lykkelig, sætter den alting i perspektiv og minder om, hvor meget man kan, og hvor mange gode ting og mennesker man har, som man skal nyde, mens man kan.

- Nu er vi så småt i gang med at handle på præmisserne og kigge på, hvad vi ønsker os f.eks. med bolig, rejser og oplevelser, og hvordan vi hurtigst/bedst muligt realiserer de drømme, vi har.

Line Hoffmeyer danner par med den 51-årige Lasse Rimmer.

Sponsoreret indhold