Kendte3. oktober 2023

Line Hoffmeyer sætter ord på ufrivillig barnløshed: Et mareridt at vågne

31-årige Line Hoffmeyer har en mistanke om at det er de sidste mange ugers fokus på hendes helbred og hospitalsovernatninger, der blandt andet er grunden til, at hun har haft en helt særlig drøm i nat
Hoffmeyer har tidligere sat ord på den sorg, der følger med tilstanden som ufrivillig barnløs. 
Hoffmeyer har tidligere sat ord på den sorg, der følger med tilstanden som ufrivillig barnløs.
 Foto: Dan Mariegaard

Hun er kendt for at dele sine inderste tanker, bekymringer og helbredsudfordringer med sine 115.000 følgere på Instagram.

Og det er bestemt heller ikke første gang, at influencer Line Hoffmeyer, der danner par med den 51-årige komiker Lasse Rimmer, fortæller ærligt om livet som ufrivillig barnløs.

Denne gang er det en helt særlig livagtig drøm, der har sat gang i hendes tanker.

Tilstanden i drømmen er for Line Hoffmeyer nemlig lidt sværere at komme i nærheden af, end den er for mange andre på hendes alder.

– I nat drømte jeg, at jeg var højgravid og på sygehuset for ar få kejsersnit. Det hele var så realistisk, virkeligt og lykkeligt, at det nærmere var et mareridt at vågne🫠. Det er stensikkert de sidste mange ugers helbredsfokus, blodprøver, og træthed, der spillede mig et puds, lyder det fra den smukke, smilende Instagrammer i opslaget, der herefter fortsætter:

– Måske den offentlige debat om abortlovgivningen og måske har de mange beskeder fra følgere, der har foreslået graviditet som forklaring på min træthed og manglende appetit, på en eller anden mærkelig måde skabt et underbevidst håb i mig, selvom jeg har testet, haft menstruation, og vidst bedre.

Læs hele Line Hoffmeyers opslag her:

Eksistentiel sorg

Store dele af de seneste uger har Line Hoffmeyer været iført hvidt hospitalstøj. Og hun har brugt en del tid på at komme sig efter generel sygdom, men også siden mavesmerter, kvalme. Symptomer, der skulle vise sig at være kommet, fordi hendes slimhinder havde ”KAMPoptaget medicinen”, så hendes krop var blevet udsat for en slags ”overdosis”.

Tidligere har Hoffmeyer sammen med Lasse Rimmer sat ord på den sorg, der følger med tilstanden som ufrivillig barnløs.

Samt deres kamp for at få et barn sammen.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-03/_hjp6021.jpg
Det er hårdt for Line Hoffmeyer, 31, at vågne op efter en drøm, hvor hendes helt store drøm er gået i opfyldelse.
 Foto: Hanne Juul

– Ufrivillig barnløshed er en eksistentiel sorg, en følelse af tab og knuste drømme. Det er følelsen af at sidde med den eneste taberkupon i en vennegruppe af lottovindere, som man forventes at fejre, skriver den 31-årige influencer.

Hun og Lasse Rimmer har før været i fertilitetsbehandling, men satte på et tidspunkt denne på pause, da forløbet var for opslidende på kroppen og på familien.

Det er følelsen af at sidde med den eneste taberkupon i en vennegruppe af lottovindere, som man forventes at fejre

Influencer Line Hoffmeyer om ufrivillig barnløshed 

Hoffmeyer takker i forbindelse med sit seneste rørende opslag også den del af hendes omgangskreds, der har fået børn. Hun er den nemlig taknemmelig for at dele deres ”lottokuponer” ufortrødent med hende.

Særligt venneparret bestående af blogger Johanne Mygind og tidligere ”Bagedyst”-deltager Jesper Søvndal hvis søn, Bille, Line Hoffmeyer tit og ofte står mere end klar til at bruge tid sammen med, får en stor tak.

– Hvis ikke det er en form for vinderkupon, så ved jeg fandeme ikke, skriver hun og slutter med et hvidt hjerte.

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer blev gift i 2019, men fortalte i sommeren 2021, at de skulle skilles.

Siden har de fundet sammen igen, men det vides ikke, om de har genoptaget fertilitetsbehandlingen.

Line Hoffmeyer fik for 11 år siden en hjertetransplantation, men hjertet har den seneste tid dannet antistoffer, hvilket med al sandsynlighed vil betyde, at hendes krop på et tidspunkt vil begynde at afstøde det.

Sponsoreret indhold