Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer sætter fertilitetsbehandlingen på pause

Efter lidt over et år med fertilitetsbehandling og forsøg på at få deres første fælles barn, har 28-årige Line Hoffmeyer og komikergemalen Lasse Rimmer, 49, nu besluttet sig for at sætte behandlingen i bero.

Det skriver bloggeren i et opslag på Instagram.

- Der er nogle ydre omstændigheder, som vi ikke er herre over, der længe har lagt pres på både Lasse og mig, starter hun sit skriv, hvori hun desuden understreger, at behandlingen blot er sat på pause for nu.

- Jeg kan mærke det på både humøret og kroppen, så situationen er simpelthen bare den, at hvor end jeg gerne vil være mor, er tiden lige nu ikke til at lægge yderligere pres på min krop, eller vores familie, fortsætter hun.

Hoffmeyer kalder beslutningen for ”svær, men nødvendig”.

Svær beslutning

I starten af maj sidste år afslørede den hjertetransplanterede blogger, at ægteparret efter tre år på ”økometoden” nu havde valgt at starte behandling på det, som hun siden humoristisk har kaldt babymageriet i sine blogindlæg.

Men turene til tjek, scanninger og insemineringsforsøg er altså for nu sat på pause.

- Det har været en svær beslutning, for selvom det ikke betyder noget som helst definitivt, og selvom vi stærkt regner med at kunne genoptage det, så ved jeg, at mit biologiske ur ikke er vores ven, skriver hun desuden i det nye opslag.

Line er allerede en fantastisk mor for sine to bonusbørn, som Lasse har med fra tidligere forhold. Komikeren sagde ja til sin unge brud ved et romantisk bryllup i august 2019.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Babyprojektet er - for nu - sparket til hjørne. Foto: Thomas Laursen

Babyprojektet er - for nu - sparket til hjørne. (Foto: Thomas Laursen)

Sover ikke sammen

Forrige uge løftede den smukke komikerhustru sløret for parrets sovevaner, da hun også på Instagram bekendtgjorde, at de to ægtefæller faktisk slet ikke deler dobbeltseng hver nat – og sådan har det været længe.

- Vi sover ikke i samme seng. I hvert fald ikke hver nat, og nok heller ikke halvdelen af dem, og sådan har det været hele vores 2-årige ægteskab igennem.

- Sådan bliver det også det næste halve år, hvor jeg nok kommer til, at bruge nogle nætter alene i lejligheden, skrev hun. 

SE og HØR har kontaktet Line Hoffmeyer, som dog ikke ønsker at tilføje yderligere. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close