Kendte3. december 2022(opd. 31. december 2022)

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer er sammen igen

Influenceren og komikeren ser i den grad ud til at have fundet melodien igen, hvis man skal tolke ud fra Line Hoffmeyers reel på Instagram
Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer
Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer har før været gift i to år, inden de lod sig skille. Men nu ser det ud til, at der igen er sød musik mellem de to.
 Foto: Mikael Rieck

I maj måned kunne Lasse Rimmer fortælle, at han og Line Hoffmeyer var gået fra hinanden – igen.

Komikeren kunne i samme omgang fortælle, at han kæmpede med en vrede, der ikke gjorde det nemt at være i et forhold.

For blot få dage siden åbnede Lasse Rimmer så igen op omkring sin vrede og den depression, der var skyld i vreden. Og i dag er han, ifølge ham selv, blevet "gladere og mindre vred".

Det er da heller ikke en vred Lasse Rimmer, vi kan se på Line Hoffmeyers nye reel, hvor hun kalder komikeren for "my lobster", som refererer til karakteren Phoebe Buffays meget kendte udtryk fra serien "Venner" om en form for sjæleven.

I videoen både kysser, nusser og griner de to sammen, og de ser i den grad dejligt lykkelige ud sammen.

Line Hoffmeyer var for kort tid siden i London, og her afslørede hun ikke, hvem hun var afsted med, men nu kan vi altså se, at det netop var Lasse Rimmer influenceren nød en miniferie med i den britiske hovedstad.

Den glædelige nyhed lander efter en periode, hvor Line Hoffmeyer ellers har haft rigeligt med dårlige nyheder.

Først fik influenceren at vide, at hendes krop var begyndt at danne antistoffer mod det donorhjerte, som hun fik indopereret i 2012, og senest har hun på grund af lægens anvisninger måttet aflyse en tur til Spanien med sin mor for anden gang.

Sponsoreret indhold