Kendte 10. august 2021

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer går fra hinanden

Efter to års ægteskab har komikeren Lasse Rimmer, 49, og hustruen og influenceren Line Hoffmeyer, 28, valgt at gå hver til sit
Foto: Thomas Laursen

Tingene er ikke ligefrem lykkelige hjemme hos kendisparret, der netop har afsløret, at de er gået fra hinanden.

Det afslører begge parter på deres Instagram-profiler:

- Det er med tunge hjerter, at Lasse og jeg kan fortælle, at vi ikke længere danner par. Nogle gange sker livet bare, kriser rammer og tingene går ikke altid som man håbede, troede og ønskede. Vi har i det sidste år stået i en stor krise som vi ikke har kunne finde ud af at håndtere som et team, og det tager vi nu konsekvensen af. Jeg har givet vores forhold alt det af mig selv jeg kunne og mere til, jeg har gjort alt, hvad der har stået i min magt, for Lasse, vores forhold og hans døtre, men har også måtte erkende, at jeg nu ikke har mere at give af. Vores brud er sket efter alle andre udveje er afsøgt, lyder det blandt andet i opslaget fra Line Hoffmeyer.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Det er næppe gået nogens næser forbi, at komikeren og hans influencer-hustru i lidt mere end et år har gået i fertilitetsbehandling.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men for nylig afslørede de, at de havde sat behandlingen på pause grundet ”ydre omstændigheder”.

Og måske er det netop året med fertilitetsbehandling, Line Hoffmeyer refererer til som ”en stor krise”, da hun deler nyheden om, at hun og hendes komikergemal nu går hver til sit.

Hun understreger dog, at de to skilles som venner:

- Vi skilles som venner med dyb respekt for- og stor kærlighed til hinanden. Der ligger hverken utroskab eller andre uærligheder til grund for den her beslutning, alene en følelse af, at noget større ramte os, som vi ikke var stærke nok til at løfte som et hold. Vi har i de sidste par måneder haft mulighed for at holde ferie og bo under samme tag som gode venner, der ønsker det bedste for hinanden og især Lasses piger, som jeg stadig elsker over noget alt på jorden. Af praktiske årsager kommer vi endnu til at have samme adresse, Lasse flytter til lejligheden på Amager og jeg har fået min egen mindre lejlighed fra 15. Semptember.

En heldig mand

Også Lasse Rimmer deler nyheden med sine mere end 72.000 følgere på Instagram og kalder desuden sig selv for "en heldig mand":

Sponsoreret indhold