Landmand søger kærlighed-fyren: Træning blev en besættelse

Medaljerne er beviset på en gennemført halv ironman og diverse cykelløb. Nu jagter Nicolaj ikke endnu en medalje. Det er en sød pige, han håber at vinde i \

Medaljerne er beviset på en gennemført halv ironman og diverse cykelløb. Nu jagter Nicolaj ikke endnu en medalje. Det er en sød pige, han håber at vinde i "Landmand søger kærlighed".

(Foto: Søren Lamberth)

Når man træder ind i stuen i det nedlagte landbrug nær Holstebro, hvor Nicolaj bor, fanger ens blik med det samme den røde racercykel, der har fået ærespladsen på væggen.

"Landmand søger kærlighed"-deltageren, som har været single de seneste tre år, elsker nemlig at sætte sig op på jernhesten og træde i pedalerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nicolaj er lige nu aktuel i "Landmand søger kærlighed", der bliver sendt om tirsdagen på TV 2. (Foto: Anders Brohus/TV2)

– Den fritid jeg har, bruger jeg på cyklen, der hænger derhenne på væggen, fortæller Nicolaj, hvis interesse for cykling for alvor tog fart, da han i 2017 forberedte sig til en halv ironman.

På et tidspunkt blev træningen dog altoverskyggende for den unge bonde.

– Det var faktisk ikke rart at være i, for jeg var helt afhængig. Det var så slemt, at jeg kom for sent til arrangementer, fordi jeg skulle nå ned at træne. Jeg ved ikke, hvorfor det skete.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Cyklen har ført landmanden mange steder hen. – Jeg cyklede 420 km i sidste uge. Jeg deltager i endagsløb, og distancerne spænder fra 65 km til 180 km. (Foto: Søren Lamberth)

– Var klokken 23 og havde jeg ikke nået at træne den dag, så skulle jeg af sted. Det var ikke sjovt, og jeg var helt besat.

– Da jeg kom igennem den halve ironman, stoppede jeg med at løbe og svømme. Jeg trænede nok syv-otte gange om ugen.

Mine venner kunne tage i byen, og jeg ville træne i stedet og dukkede op senere, husker Nicolaj, som gennemførste sin halve ironman i 2017.

– 10 dage inden løbet fik jeg ondt i benet, men jeg havde trænet så meget, så jeg ville gennemføre. Og det gik okay.

Min lyst til at cykle holdt ved. Jeg er med i en cykelklub, og på et tidspunkt skulle vi til Frankrig for at deltage i et løb. Jeg ville egentlig ikke køre på en ny cykel, men så kom jeg alligevel til at kigge lidt efter en ny.

– Min far lokkede mig til at købe den. I får ikke at vide, hvad den har kostet. Men den var lidt dyr, afslører landmanden om sit røde lyn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Vasketøjet har jeg altid klaret selv. Min mor har ikke vasket mit tøj, siden jeg flyttede hjemmefra. Jeg kan klare mig selv. (Foto: Søren Lamberth)

Dejlige dådyr

Det er ikke kun inde i stuen, Nicolaj kan fremvise noget, han er stolt over.

Ude på marken løber 12 dådyr rundt, og de bliver passet og plejet efter alle kunstens regler, når han altså ikke har travlt med at passe sit arbejde på en nærliggende kartoffelavlergård.

– Dådyrene havde min bedstefar, og så beholdt jeg dem, for de er jo søde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nicolaj har selskab af 12 dådyr på gården, men drømmen er klar. – Mine kammerater bliver gift og stifter familie, og så savner man da også selv at have en. Jeg vil gerne have en pige at dele hverdagen med. (Foto: Søren Lamberth)

– Jeg er nok lidt en blød fyr. Jeg skyder ikke dyr selv. Jeg går kun på damejagt, griner den unge fyr, som overtog ejendommen, da hans bedsteforældre flyttede ind til byen.

Selv drømmer Nicolaj om at finde den rigtige pige, som også har lyst til at bo på landet.

– Min drøm er at bygge et nyt stuehus. Det er dejligt at leve her, for jeg har ikke langt til Herning eller Holstebro.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Jeg er den generte type. Enten tager jeg i byen og drikker mig fuld, og ellers går jeg ud, drikker en cola og kører hjem igen. Men jeg havde en kæreste fra jeg var 18, til jeg var 22. Hun boede også her på gården. (Foto: Søren Lamberth)

– Jeg skal have en pige, der ved, hvad hun vil. Og så gør det ikke noget, at hun ikke vil i byen hver weekend. Det skal være en, der er klar til at slå sig ned, slutter Nicolaj.

Om han finder kærligheden med hjælp fra Lene Beier, kan du se de kommende tirsdage på TV 2.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close