Følsomme Landmand-Nicolaj: Jeg har aldrig været på date før

Nicolaj endte i tårer i sæsonpremieren af \

Nicolaj endte i tårer i sæsonpremieren af "Landmand søger kærlighed".

(Foto: TV 2)

Følelserne sad helt uden på tøjet, da den unge landmand Nicolaj i aften tog hul på sin kærlighedsjagt i sæsonpremieren af ”Landmand søger kærlighed”.

Den 25-årige landmand fra Holstebro-området kunne således ikke holde nervøsiteten og tårerne tilbage, da Lene Beier kom og overrakte ham posen med breve fra hans kvindelige bejlere.

Tårerne pressede sig især på, da Lene Beier spurgte den unge fyr, hvorfor han ikke har haft held med at finde en sød kæreste endnu.

- Jeg tror, jeg er for genert. Jeg tror, jeg lukker mig for meget inde, lød det fra den følsomme fyr.

- Jeg siger ikke så meget, hvis jeg ikke kender folk, tilføjede han, inden han til sidst fik tårer i øjnene.

Artiklen fortsætter under billedet...

Nicolaj havde svært ved at skjule sine tårer, da snakken faldt på hans generthed og følelser. Foto: TV 2

Til SE og HØR fortæller Nicolaj nu, at han det var lidt grænseoverskridende, da Lene Beier overrakte ham brevene:

- Jeg var virkelig spændt. Jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal forklare det. Jeg har aldrig modtaget et brev fra en pige før, og når der så pludselig var 34 breve, blev jeg dæleme lidt påvirket af det. Men altså… jeg er jo virkelig dårlig til at tale følelser, fortæller Nicolaj til SE og HØR, inden han tilføjer:

- Lene Beier var jo god til at spørge ind til tingene, så jeg blev lidt påvirket af det hele, og det var nok derfor, jeg fik tårer i øjnene. Men det gør nu ikke noget, det er jo nok sådan, at jeg er. Jeg er jo bare ikke vant til at tale om følelser. Jeg plejer jo bare at svare ”jaja” og gå min vej, når folk før har spurgt ind til mine følelser, lyder det fra den unge vestjyde.

Artiklen fortsætter under billedet...

Unge Nicolaj fik hele 34 breve i aftenens sæsonpremiere af "Landmand søger kærlighed". Foto: TV 2

Nicolaj måtte i gang med at læse de 34 breve godt og grundigt igennem – og det var også nyt for fyren, der aldrig har modtaget et brev fra en bejler før.

- Jeg har heller aldrig været på date før, så det er lige med at finde ud af, hvordan man skal gribe det an. Men det handler selvfølgelig om at være sig selv, selv om det kan være lidt svært, fortæller Nicolaj, der ikke er i tvivl om, hvad han gerne ser hos en fremtidig kæreste:

- Hun skal selvfølgelig have lyst til at flytte på landet. Og så må hun meget gerne have nogle interesser, så hun ikke bare smider sig på sofaen, når hun kommer hjem fra arbejde. Og hvis hun cykler i sin fritid, gør det selvfølgelig heller ikke noget, for det gør jeg jo også selv, siger Nicolaj.

Hvordan det går ham og hans jagt efter kærlighed, kan du se de følgende tirsdage, når ”Landmand søger kærlighed” løber over skærmen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close