"Gift ved første blik" vender tilbage: Her er deltagerne

\

"Gift ved første blik" vender tilbage

Foto: DR

At blive gift med en komplet fremmed er bare spændende at se på TV. Det har DR helt sikkert erfaret, og derfor vender de tilbage med en ny sæson af "Gift ved første blik".

Den 22. august løber endnu en sæson af det populære program over skærmen, og i denne omgang har skaberne bag faktisk slået rekord.

Over 600 mennesker meldte sig nemlig til at blive gift med en fremmed, og det er flere end nogensinde. Programmets succes glæder naturligvis redaktør på DR, Stine Preem.

- Det er sjette gang, ’Gift ved første blik’ løber over skærmen på DR - et stærkt og gribende program, der er med til at samle mange danskere foran skærmen og i samtaler om noget af det allervigtigste, nemlig kærligheden, forholdet til andre mennesker og til os selv, siger Stine Preem i en pressemeddelse.

Hvis du er stor "Gift ved første blik"-fan, skal du ikke kun sidde klar ved skærmen den 22. august. DR har nemlig noget godt i ærmet til dig dagen før.

Den 21. august sender DR nemlig et optaktsprogram, hvor seerne får et gensyn med nogen af de tidligere deltagere i programmet.

Blandt andet får vi igen Katrine og Michael at se, som den dag i dag stadig er gift og lever lykkeligt sammen.

Det er dog ikke kun de lykkelige skæbner, vi får at se som optakt til den ny sæson.

Cecilie og Ronnie har også sagt ja til endnu en gang at åbne op for rullende kameraer, selv om de to ikke har set noget til hinanden, siden programmet sluttede.

Du kan se ALLE de nye deltagere i galleriet:

"Gift ved første blik" sæson seks deltagere

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close