Kylie Jenner anklager Travis Scott for utroskab

Foto: MEGA

Knap har sidste utroskabsskandale lagt sig, før en ny storm blæser op.

I sidste uge kom det frem, at Khloé Kardashian og basketball-stjernen Tristan Thompson er fortid som par, efter han var utro med Kylie Jenners bedste veninde.

Og nu er en ny utroskabs-skandale under opsejling i Kardashian-land.

Kylie Jenner har ifølge et amerikansk medie fundet beviser på, at Travis Scott har været hende utro, og derfor har Travis Scott nu aflyst en kommende koncert for at få redt trådene ud og redde sit forhold.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie fandt 21-årige Kylie beviser på, at Travis havde været hende utro, efter den 26-årige rapper var fløjet tilbage til Los Angeles for at tilbringe tid sammen med deres fælles barn, datteren Stormi.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kylie Jenner og Travis Scott har lagt næsten 88 millioner kroner fra deres nye første fælles hjem.

Kylie Jenner har ifølge TMZ fundet beviser på, at Travis Scott har været hende utro. Foto: MEGA

En repræsentant afviser dog, at utroskab er årsag til, at Travis har aflyst sin koncert i Buffalo. Til Entertainment Tonight udtaler repræsentanten:

- Travis Scott afviser på det kraftigste, at han har været Kylie utro. Det er ikke sandt. Han var ikke været utro. Han aflyste et show, fordi han følte sig sløj.

Kylie og Travis blev første gang spottet sammen under den såkaldte Coachella-festival i april 2017 – blot uger efter, at Kylie var gået fra sin on/off-kæreste gennem fire år, Tyga.

Kylie og Travis blev forældre til datteren Stormi 1. februar sidste år, efter det var lykkedes dem næsten at holde graviditeten helt hemmelig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har sammen datteren True på 10 måneder.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson er fortid, efter han var hende utro med Kylie Jenners bedste veninde. Foto: MEGA

Kylie har ellers haft nok at se til de seneste dage, efter det i sidste uge kom frem, at hendes ”bedste veninde” Jordyn Woods har kysset på Tristan Thompson, der som bekendt ellers dannede par med Khloé Kardashian.

Dét par er nu fortid, mens Jordyn har forsøgt at forklare sit kysseri med, at hun var fuld.

Senere i dag vil Jordyn medvirke i Jada Pinkett Smith Facebook-talkshow ”Red Table Talk”.

Her kunne man forestille sig, at hun vil sige undskyld – men hvis det ikke skal koste hende dyrt, gør hun klogt i ikke at sige for meget.

Jordyn har nemlig underskrevet en ubrydelig fortrolighedsaftale med Kardashian-klanen, hvilket reelt betyder, at hun ikke må udtale sig om familien – hvert fald hvis hun vil undgå alvorlige konsekvenser.

– Hun må ikke tale om familien, så det er usikkert, hvad hun kan sige til Jada. Hun kan undskylde, men når det kommer til familien, så kan hun ikke sige meget andet end undskyldningen, siger en kilde det amerikanske medie People.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close